Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Originals

How Non-Conformists Move the World

Ingenaaid Engels 2016 9780525429562
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

Originals is about how to champion new ideas and fight groupthink. Using surprising studies and stories spanning business, politics, sports, and entertainment, Grant explores how to recognize a good idea, speak up without getting silenced, build a coalition of allies, choose the right time to act, and manage fear and doubt; how parents and teachers can nurture originality in children; and how leaders can build cultures that welcome dissent.

Specificaties

ISBN13:9780525429562
Trefwoorden:originaliteit
Taal:Engels
Bindwijze:ingenaaid
Uitgever:Viking
Druk:1
Verschijningsdatum:8-2-2016
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Minder vaak ziek met Firefox
Jeroen Ansink | 29 maart 2016
De meest succesvolle vernieuwers mijden risico, verkiezen kwantiteit boven kwaliteit, en zijn notoire treuzelaars. Originals van Adam Grant is een fascinerende studie naar het hoe en waarom van non-conformisme.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

achtergrond
Zomerlezen - 5 goede boeken voor deze zomer
Patrick Davidson 15 juni 2016 Het is weer zomer, het tempo gaat weer even omlaag, het is langer licht en dus krijgen we nog meer leestijd. Net als vorig jaar heb ik daarom weer een selectie gemaakt van boeken die ik je aanraad om te lezen deze zomer. De volgorde is willekeurig.

Over Adam Grant

Adam Grant is psycholoog, tophoogleraar aan de Wharton School van de universiteit van Pennsylvania en auteur van de bestsellers Originals en Geven en nemen. Hij is een vooraanstaand deskundige op het terrein van motivatie en zingeving en het leiden van een vrijgeviger en creatiever leven. Adam is bekroond door de American Psychological Association en de National Science Foundation en schrijft regelmatig artikelen voor de opiniepagina van The New York Times. Hij woont met zijn vrouw en drie kinderen in Philadelphia.

Andere boeken door Adam Grant

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Originals