Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Get it done

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789021422152
Direct te downloaden

Samenvatting

‘Net als iedereen heb ik dromen. Elk hoofdstuk leerde ik hoe ik mijn doelen beter kon formuleren om mijn dromen waar te maken.’ – Angela Duckworth, auteur van de De grit-factor

Het stellen en bereiken van doelen voor jezelf – op het werk, thuis en in relaties – is moeilijker dan het lijkt. Hoe weet je waar je moet beginnen? Hoe ga je door ondanks blokkades en afleiding? Hoe bepaal je welke taken en ambities je prioriteit moet geven als je te maken hebt met meer verantwoordelijkheden, behoeften en verlangens dan je kunt bijhouden?

In Get it done presenteert psycholoog en gedragswetenschapper Ayelet Fishbach een nieuw raamwerk voor zelfgemotiveerd handelen. Fishbach legt uit hoe je de juiste doelen kunt identificeren, het ‘middenprobleem’ kunt aanpakken, verleidingen kunt bestrijden, de hulp van anderen om je heen kunt gebruiken, en nog veel meer.

Gebaseerd op fascinerend onderzoek op het gebied van motivatiewetenschap en met behulp van boeiende verhalen van mensen die zichzelf hebben leren motiveren belicht Get it done strategieën die van onschatbare waarde zijn om jezelf in welke richting dan ook te trekken – zodat je je doelen kunt bereiken terwijl je gezond, helder en opgewekt blijft.

Specificaties

ISBN13:9789021422152
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:249
Uitgever:Volt
Verschijningsdatum:22-2-2022
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Get it done