Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Doe dit boek

De weg naar persoonlijke groei (Met breinleren en TA!)

Paperback Nederlands 2020 9789024427932
Nog niet verschenen, verwacht op 04‑11‑2020
23,50

Samenvatting

Hoe lang is het geleden dat je aan de slag ging met je potloden? Met puzzels, doolhoven en spelletjes? Doe dit boek is een doeboek dat je met verrassende opdrachten, humor en beloning meeneemt naar de energie van toen. Zo ontdek je meer over jezelf. Hoe je naar jezelf kijkt. Waar je vandaan komt. Wat je hebt meegekregen. Maar ook wat je dromen zijn. Waar je voor kiest als er zoveel mogelijk is. Of wat je doet als het even niet lukt. Dat is spannend en serieus, want het kan gevoelige snaren raken.

Alle opdrachten in Doe dit boek zijn aangepast aan hoe je hersenen werken. Door de principes van breinleren doorleef je ze met al je zintuigen. Je blikt terug op de opdrachten, herhaalt ze en verbindt ze. Dat doe je alleen, maar ook samen. Op je eigen moment en op je eigen manier.

De psychologische ontwikkelingstheorie van de Transactionele Analyse (TA) zorgt voor een heldere en concrete basis. Je gaat de diepte in, zonder dat het zwaar wordt. Je raakt nieuwsgierig naar wat er anders kan. Zo vind je jouw richting. Je komt in actie en groeit uit tot een completere versie van jezelf.

Voorbeelden van opdrachten:
- Wat zet jij in jouw museum van successen?
- Teken jij ook een leeuw in het wapenschild van jouw familie?
- Hoe ziet het stripverhaal van jouw droomdag eruit?

Specificaties

ISBN13:9789024427932
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Druk:1
Verschijningsdatum:4-11-2020

Over Hedi van Alphen

Hedi van Alphen heeft als trainer en coach een fascinatie voor leren vanuit de neurowetenschappen, en voegt daar humor en creativiteit aan toe. Ze laat mensen creëren en experimenteren. Ze brengt mensen in beweging en daagt hen uit stappen te zetten buiten de gebaande paden.

Andere boeken door Hedi van Alphen

Over Jacqui Halmans

Jacqui Halmans is trainer en coach. Zij geeft vorm aan haar missie om coaches, managers en trainers te laten ervaren dat diepgang en speelsheid prima kunnen samengaan. Eerder publiceerde zij het boek Coachen met lef.

Andere boeken door Jacqui Halmans

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Doe dit boek