Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Doe dit boek (begeleidersboek)

Een methode voor persoonlijke groei met breinleren en TA

Paperback Nederlands 2020 9789024428748
Nog niet verschenen, verwacht op 04‑11‑2020
26,50

Samenvatting

Met dit begeleidersboek bij Doe dit boek help je mensen zelfbewust te worden, een richting te bepalen en in actie te komen. Als coach, trainer, docent of therapeut laat je hen experimenteren, creëren en reflecteren. Dit boek ontzorgt je door heldere uitleg over TA en breinleren uit de neurowetenschappen, en door duidelijke instructies. Zo kun jij aandacht en vertrouwen geven aan de mensen met wie je werkt.

Dit begeleidersboek ondersteunt Doe dit boek, een toegankelijk boek vol creatieve, uitdagende opdrachten om te ervaren en te beleven. Opdrachten met veel impact, die een beroep doen op alle zintuigen. Speels, verrassend en luchtig, maar ook confronterend, serieus en verdiepend. Samen met je coaches, deelnemers of studenten verbind je de resultaten van de opdrachten. Je helpt hen deze resultaten te integreren in hun leven. Ze komen in actie en groeien uit tot een completere versie van zichzelf.

Specificaties

ISBN13:9789024428748
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:4-11-2020
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Over Hedi van Alphen

Hedi van Alphen heeft als trainer en coach een fascinatie voor leren vanuit de neurowetenschappen, en voegt daar humor en creativiteit aan toe. Ze laat mensen creëren en experimenteren. Ze brengt mensen in beweging en daagt hen uit stappen te zetten buiten de gebaande paden.

Andere boeken door Hedi van Alphen

Over Jacqui Halmans

Jacqui Halmans is trainer en coach. Zij geeft vorm aan haar missie om coaches, managers en trainers te laten ervaren dat diepgang en speelsheid prima kunnen samengaan. Eerder publiceerde zij het boek Coachen met lef.

Andere boeken door Jacqui Halmans

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Doe dit boek (begeleidersboek)