Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte rondom de feestdagen zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen

NLP voor coaches en trainers

Inzicht in onbewust processen onder succesvol gedrag en communicatie

Paperback Nederlands 2020 9789024434626
Verkooppositie 1409
Nog niet verschenen, verwacht op 07‑12‑2020
24,95

Samenvatting

NLP (neurolinguïstisch programmeren) gaat ervan uit dat we ons gedrag kunnen beïnvloeden, dat we succes kunnen leren en dat alles al in ons aanwezig is. Het is een prachtig instrument voor coaches en trainers: of je nu losse elementen uit NLP gebruikt of helemaal volgens NLP werkt.

Je bestudeert de bewuste en onderbewuste binnenwereld van mensen en hun gedrag. Het gaat over ‘hoe’ we de dingen doen die we doen. Hoe reageren we, ook in ons gedrag, op datgene wat we waarnemen?

Als NLP-coach of trainer heb je een verzameling mentale technieken tot je beschikking. Enerzijds gebruik je die om problemen uit het verleden op te lossen en anderzijds om doelen in de toekomst makkelijker te bereiken. In dit boek vind je een selectie van de allerbeste technieken. Je leert NLP toe te passen op jezelf waardoor je effectiever communiceert. Zo zit je makkelijker op één golflengte met anderen en kun je cliënten beter en sneller helpen.

Bij dit boek hoort een audio- en videocursus zodat je ongeacht je leerstijl (visueel, auditief of kinesthetisch) de NLP-technieken eenvoudig leert toepassen.

Specificaties

ISBN13:9789024434626
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Druk:1
Verschijningsdatum:7-12-2020
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Over Roderik Kelderman

Roderik Kelderman, communicatie-coach, is oprichter en trainer van Het NLP Instituut. Hij was coach in het tv-programma Casanova Bootcamp.

Andere boeken door Roderik Kelderman

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        NLP voor coaches en trainers