Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Managementvaardigheden voor projectleiders

Paperback Nederlands 2021 9789024439416
Vandaag voor 23:00 uur besteld, vrijdag in huis

Samenvatting

'Managementvaardigheden voor projectleiders' behandelt alle facetten van samenwerking en communicatie binnen projecten. Centraal staat de projectleider die samen met zijn team werkt aan het realiseren van projectresultaten. Het boek bestaat uit drie delen.

In deel I wordt de theorie van leiderschap en leidinggeven beschreven. Deel II gaat over de projectleider in de dagelijkse praktijk. Aan de orde komen teamontwikkeling, probleemhantering, communicatie en persoonlijk leiderschap. In deel III staan de persoonlijke effectiviteit van de projectleider, zijn persoonlijkheid, zijn functioneren en eigen (professionele) ontwikkeling centraal.

Deze zesde druk is geheel herzien. Er wordt veel aandacht besteed aan actuele thema’s en instrumenten die de projectleider helpen bij zijn werk. Op de website vind je allerlei ondersteunend (les)materiaal, toetsen en testen.

'Managementvaardigheden voor projectleiders' is geschikt voor gebruik binnen het hoger onderwijs, maar is ook een aanrader voor professionals die leidinggeven aan projecten.

'Het boek is uitgebreid en goed toepasbaar in de praktijk. Daarnaast is het prettig leesbaar en biedt het voldoende uitdaging, ook voor de meer ervaren student.' - Docenten en studenten van NCOI Opleidingen over 'Managementvaardigheden voor projectleiders'.

Specificaties

ISBN13:9789024439416
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:356
Druk:6
Hoofdrubriek:Projectmanagement

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Cees Rosman

Cees Rosman (1960) has been lecturing on event management and project management as part of the Media & Entertainment Management course at INHOLLAND University in Haarlem since 2006.

Andere boeken door Cees Rosman

Over Jan Verhaar

Jan Verhaar was jarenlang leidinggevende bij zijn adviesbureau mens & organisatie, Bureau voor Projectmanagement en Ontwikkelingsvraagstukken. Tevens was hij vele jaren werkzaam in het hbo en is hij auteur van diverse boeken over project- en vernieuwingsmanagement.

Andere boeken door Jan Verhaar

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Managementvaardigheden voor projectleiders