Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

One Minute Coaching

Impact in 60 seconden (Herziene editie)

Paperback Nederlands 2021 9789024442218
Verkooppositie 2214
Nog niet verschenen, verschijningsdatum onbekend
18,50

Samenvatting

One Minute Coaching treft doel in het bedrijfsleven! Deze vorm van coaching zet mensen werkelijk in beweging en geeft iedere leidinggevende de kans om meer uit zichzelf en zijn mensen te halen.

One Minute Coaching heeft haar oorsprong in de wereld van de topsport. Tijdens wedstrijden heeft een coach vaak niet meer dan één minuut de tijd om een sporter een duwtje in de rug te geven om zijn doel te bereiken. Dit zestigsecondeprincipe is een uitstekend middel voor leidinggevenden: coaching binnen één minuut kan in veel gevallen effectiever zijn dan een gesprek van een uur.

One Minute Coaching onderscheidt zich van beproefde coachingstechnieken doordat het direct tot de kern komt. In dertig opzichzelfstaande praktijkverhalen laat Victor Mion zien hoe dat in zijn werk gaat. Uitgangspunt zijn de vier communicatietechnieken die kunnen worden ingezet om mentale stemmingen te beïnvloeden: inspireren, complimenteren, confronteren en provoceren.

In deze herziene editie zijn de fases van gedragsverandering explicieter beschreven en de effectieve manier waarop One Minute Coaching op die fases inspeelt, is verbeterd. One Minute Coaching biedt nu nog meer mogelijkheden om in korte tijd bewuste interventies te gebruiken en zo de ander met steeds meer gemak te motiveren.

Dit boek is voor iedere leidinggevende die zichzelf en zijn medewerkers efficiënt wil motiveren en in beweging wil zetten. Al meer dan 8000 lezers gingen je voor!

Specificaties

ISBN13:9789024442218
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:100
Druk:2
Verschijningsdatum:23-6-2021

Over Victor Mion

Victor Mion werkte als professioneel toptenniscoach. De afgelopen tien jaar heeft Mion zijn coachingservaring met succes verder ontwikkeld in het bedrijfsleven. In 2011 publiceerde hij 'One Minute Coaching'.

Andere boeken door Victor Mion

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        One Minute Coaching