Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Hybride teams

Nieuwe routines voor betere resultaten en meer werkgeluk

Paperback Nederlands 2021 9789024443260
Verkooppositie 1222
Nog niet verschenen, verwacht op 02‑12‑2021
24,95

Samenvatting

Een mustread voor iedereen die anders naar werken in teams wil kijken.

Hybride teams zijn niet alleen een hot topic, ze zijn bovendien broodnodig voor het vinden van werkgeluk. De coronapandemie heeft bewezen dat we werk anders in kunnen richten. Nu is het zaak om door te pakken. Hoe? Niet door snel naar administratieve oplossingen te grijpen: ‘maandag en dinsdag werken we thuis, de andere dagen op kantoor’.

We hebben niets aan regels om grip te krijgen op een oude manier van werken. Het gaat er juist om dat we op een nieuwe manier naar werk gaan kijken. In dit boek lees je hoe je creatiever om kunt gaan met werk, hoe je beter met elkaar samenwerkt als je oude regels en gewoonten aanpast én hoe je werkgeluk creëert. Het boek geeft antwoord op vragen als: hoe houd ik grip op resultaten en hoe weet ik hoe het echt met mijn medewerkers gaat? Hoe organiseer ik flexibele werktijden en ruimte voor mantelzorg? Hoe kan een nieuwe medewerker goed leren van collega’s die thuiswerken?

De auteurs beschrijven verschillende vormen van hybride teams en laten met praktijkvoorbeelden en bruikbare tips zien hoe je jouw team van goed naarbeter maakt. Hybride werken nodigt uit tot een veel beter time- en energiemanagement. Dit zorgt direct voor meer zingeving én voor betere resultaten.

Specificaties

ISBN13:9789024443260
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:2-12-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Marjolijn Feringa

Marjolijn Feringa heeft ruim 20 jaar ervaring als directeur, manager en coach binnen de bancaire sector, Human Resources en IT. Zij is sinds 2017 gestart met haar bedrijf AmEffect, een organisatie die ondernemingen concrete hulp biedt bij het continu verbeteren van hun bedrijf. Momenteel is zij binnen Rabobank verantwoordelijk voor de implementatie van een standaard werkwijze op basis van continu verbeteren, zelf-organiserende teams, Lean en Agile. Marjolijn is spreker op bijeenkomsten op het gebied van organisatieontwikkeling over o.a. Agile en Lean en is auteur van diverse boeken en artikelen. Zij is mede-initiatiefnemer van de site opstartverhalen.nl. Een site met inspirerende verhalen van ondernemers over de start van hun organisatie. De inspiratie van Marjolijn ligt bij mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen en dit zo praktisch, effectief en zo leuk mogelijk te maken. Zij doet dit als interimmanager, toezichthouder, organisatieadviseur en als coach voor professionals, managers en executives.

Andere boeken door Marjolijn Feringa

Over Bregje Spijkerman

Bregje Spijkerman is trainer, coach en ondernemer. Zij heeft zich tijdens haar studie altijd gericht op twee zaken: groepsdynamica en het spreken voor groepen. Na haar studie ging zij het bedrijfsleven in. Zij startte in 2006 haar eigen bedrijf Spijkerman Trainingen, gespecialiseerd in communicatietrainingen en team coaching. In 2016 richtte zij ernaast een nieuw bureau op met de naam Teamtalk. Dit trainingsbureau is vooral actief in projecten waarbij de nieuwste inzichten op gebied van training & coaching voor teams worden ingezet. Bregje is dochter van auteur Rupert Spijkerman. Samen met Erasmus Universiteit hebben zij in 2010 een instrument ontwikkeld om teams eenvoudig te analyseren: Het Teamkompas. Bij deze methode hoort het boek: 'Navigeer je team naar succes’. Inmiddels heeft zij de e-learning 'Teamtalk' voor teams ontwikkeld en op de markt gebracht.

Andere boeken door Bregje Spijkerman

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hybride teams