Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De nieuwe tsaar

De opkomst en heerschappij van Vladimir Poetin

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789035143852
Direct te downloaden

Samenvatting

De wereld worstelt met grootmacht Rusland onder leiding van Vladimir Poetin. Steven Lee Myers, voormalig correspondent in Moskou voor The New York Times, heeft Poetin jarenlang op de voet gevolgd, lang voordat de recente gebeurtenissen op de Krim plaatsvonden. In een aangrijpende, meeslepende vertelling laat hij zien hoe een koele, berekenende man met een enorme ambitie aan de top van de macht kwam.

Poetin wordt in zijn land gezien als hervormer – hij verlaagde de belastingen en breidde de eigendomsrechten uit – waardoor er een zekere mate van orde en welvaart ontstond in een land waar de bevolking democratie zag als een onstabiel, arm en crimineel gegeven. Dit ingrijpende boek biedt een belangrijk hulpmiddel in het begrijpen van een van de grootste en meest gecompliceerde leiders van de moderne geschiedenis – essentieel om de macht en het aanzien van Rusland te begrijpen.

Specificaties

ISBN13:9789035143852
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:606
Druk:1
Verschijningsdatum:30-10-2015
ISSN:

Expertrecensies (1)

De nieuwe Tsaar
Rob van Nes | 23 februari 2017
De verhoudingen in de wereld zijn anno 2017 snel aan het veranderen. Na het ineenstorten van de Sovjet Unie als wereldmacht eind vorige eeuw en het bijna failliet van een aantal Russische staten, waaronder Rusland zelf, staat er begin deze eeuw een nieuwe leider op in Rusland die het tij drastisch weet te keren: Vladimir Poetin.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Steven Lee, Meyers

Steven Lee Myers heeft zesentwintig jaar voor The New York Times gewerkt, waarvan zeven in Rusland ten tijde van de opkomst van Poetin. Hij bracht twee jaar door als correspondent in Bagdad, waar hij verslag deed van de Amerikaanse oorlog in Irak. Tegenwoordig schrijft hij over nationaleveiligheidsvraagstukken. Hij woont in Washington.

Andere boeken door Steven Lee, Meyers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De nieuwe tsaar