Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

De controle voorbij

12 nieuwe regels voor het leven

Paperback Nederlands 2021 9789044642995
Nog niet verschenen, verwacht op 26‑02‑2021
24,99

Samenvatting

Met 12 regels voor het leven leerde Jordan B. Peterson miljoenen mensen van over de hele wereld wat de beste remedie is tegen de alom aanwezige chaos in ons leven: eeuwige waarheden toegepast op hedendaagse angsten. Hij ontketende daarmee een heuse mediastorm en werd door velen op het schild gehesen. Zijn onomwonden boodschap over de waarde van ieders individuele verantwoordelijkheid en het belang van betekenis boven geluk vond wereldwijd weerklank.

Gelukkig hoeven zijn volgers niet langer te wachten op meer duiding en sturing: Peterson voegt nieuwe ingrediënten toe aan zijn succesvolle recept. Met 'De controle voorbij' biedt hij zijn lezers nog eens 12 regels voor het leven, die opnieuw houvast verschaffen aan eenieder die op zoek is naar controle over zijn of haar bestaan.

Peterson put uit oude wijsheden, moderne psychologie en verhalen uit zijn eigen praktijk en vormt die tot universele wetten, waarmee hij zijn enorme schare lezers naar een betekenisvoller en verantwoordelijker leven leidt.

Specificaties

ISBN13:9789044642995
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:464
Uitgever:Prometheus
Druk:1
Verschijningsdatum:26-2-2021
Hoofdrubriek:Psychologie

Over Jordan Peterson

Dr. Jordan B. Peterson (1962) is psycholoog, cultuurcriticus en hoogleraar psychologie aan de Universiteit van Toronto. Zijn wetenschappelijke artikelen hebben de moderne kijk op persoonlijkheid en creativiteit voorgoed veranderd. Peterson heeft honderdduizenden volgers op social media en zijn YouTube-clips zijn meer dan 27 miljoen keer bekeken.

Andere boeken door Jordan Peterson

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De controle voorbij