Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De zin van het leven

Gesprekken over de essentie van ons bestaan

Paperback Nederlands 2019 9789045039329
Voormalig top 100Totaal 31 dagen
Verkooppositie 2866Hoogste positie: 79
In herdruk, verschijningsdatum onbekend

Samenvatting

In september 2018 schreef Volkskrant-journalist en schrijver Fokke Obbema een aangrijpend artikel over de hartstilstand die hij het jaar daarvoor had gehad. Het stuk maakte veel los bij lezers en kreeg meer dan duizend reacties.

De ervaring riep bij Obbema zelf grote levensvragen op, wat resulteerde in ‘de beste interviewserie van 2018’, aldus Matthijs van Nieuwkerk. Vanaf oktober 2018 publiceerde Obbema een veertigtal prikkelende gesprekken met zeer uiteenlopende gesprekspartners, waarbij de eerste vraag telkens luidde: ‘Wat is de zin van ons leven?’

In De zin van het leven bundelt Obbema deze gesprekken én het artikel waarmee alles begon. Het resultaat is een boek vol inspirerende antwoorden op vragen die we ons allemaal wel eens stellen, maar zelden expliciet beantwoorden.

Specificaties

ISBN13:9789045039329
Trefwoorden:gesprekken, leven
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:368
Uitgever:Atlas-Contact
Druk:1
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Fokke Obbema

Fokke Obbema (1962) werkt als redacteur buitenland bij de Volkskrant, met als specialisatie internationale politieke en economische betrekkingen. Vanaf het uitbreken van de kredietcrisis in 2007 tot het najaar van 2011 was hij chef van de economieredactie en economisch commentator van de krant. In die hoedanigheid bezocht hij China en raakte gefascineerd door de opkomst van het land en de politieke en economische implicaties daarvan voor Europa. In 2011 en 2012 deed hij vanuit diverse Europese landen verslag van de relaties tussen die landen en China. Zijn bevindingen ter plekke brachten hem tot het schrijven van het boek 'China en Europa - waar twee werelden elkaar raken'.

Andere boeken door Fokke Obbema

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De zin van het leven