Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Bevrijd!

De toekomst van werk in een wereld van communicatie-overload

Paperback Nederlands 2021 9789047011927
Verkooppositie 852
Nog niet verschenen, verwacht op 18‑06‑2021
24,99

Samenvatting

Cal Newport pleit al jaren voor diep werk: het vinden van tijd en rust voor geconcentreerd werk, waarin creativiteit en origineel denken ontstaat. Maar de constante stroom aan communicatie heeft ons werk compleet overgenomen, waardoor strategieën tegen afleiding niet meer genoeg zijn. We zijn de hele dag bezig met communicatie en proberen in een paar uurtjes in de vroege ochtend, avond en het weekend ons daadwerkelijke werk te doen. Het gaat ten koste van onze productiviteit, creativiteit, ons denkvermogen en onze gezondheid.

Newport vertelt hoe we in deze communicatietredmolen zijn beland en bevrijdt ons van de tirannie van de inbox. In een toekomst waarin onze hersenen ons onderscheiden van algoritmen en robots, is het van essentieel belang om gewoontes aan te leren waardoor we onze hersenen ook echt benutten. En bedrijven die hun processen erop aanpassen, creëren een wezenlijk concurrentievoordeel.

Newport biedt de lezer een blauwdruk voor die gewoontes en processen. Voor elke CEO of ondernemer die hun bedrijf toekomstbestendig wil maken, en voor elke werknemer die zijn overvolle inbox zat is: dit boek wijst je stap voor stap de weg.

Specificaties

ISBN13:9789047011927
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Druk:1
Verschijningsdatum:18-6-2021

Over Cal Newport

Cal Newport is een jonge professor aan de universiteit van Georgetown. Door zelf diep werk toe te passen weet hij naast zijn veeleisende baan en een druk gezinsleven met uitzonderlijke regelmaat wetenschappelijke artikelen te publiceren. Hij schreef diverse boeken, waaronder de bestseller So Good They Can’t Ignore you en How to Become a Straight A Student.

Andere boeken door Cal Newport

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bevrijd!