Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Invloed is je superkracht

Word iemand tegen wie iedereen ja wil zeggen

Paperback Nederlands 2022 9789047012634
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑09‑2022
22,99

Samenvatting

Veel mensen vinden het bewust gebruiken van tactieken om invloed uit te oefenen manipulatief of dwingend. Dat is ook niet zo gek, aangezien zelfs overtuigingsexperts zoals Robert Cialdini en Chris Voss ons aanmoedigen om 'invloedwapens te gebruiken om tegenstanders te verslaan'.

Ons beeld van 'invloed' is besmet geraakt door onbetrouwbare, hebzuchtige mensen. Maar als je mensen vraagt of ze meer invloed zouden willen hebben, dan is het antwoord altijd ja; invloed geeft ons macht en de kans om verandering teweeg te brengen. Zoe Chance helpt je over de drempel heen en leert je om invloed op een positieve manier als superkracht te gebruiken.

Met inzichten uit de psychologie en neurowetenschappen laat Chance zien welke misvattingen over invloed we los moeten laten – zoals het idee dat mensen je onaardig vinden als je meer van ze vraagt – en leert je om charismatisch, creatief en zelfverzekerd te onderhandelen.

Chance helpt je een connectie te vinden met je aangeboren overtuigingsvaardigheden en die te versterken om het leven beter te maken voor iedereen, te beginnen met jezelf.

Specificaties

ISBN13:9789047012634
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:304
Druk:1
Verschijningsdatum:20-9-2022
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Over Zoë Chance

Zoe chance is professor aan de Yale School of Management en geeft al jarenlang het populairste vak van de businessschool: Mastering Influence and Persuasion. Chance spreekt internationaal voor toonaangevende bedrijven en ngo’s en zet haar invloed in voor het redden van de planeet – en doneert de helft van haar opbrengsten van dit boek aan het oplossen van de klimaatcrisis.

Andere boeken door Zoë Chance

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Invloed is je superkracht