Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte rondom de feestdagen zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen
,

Leren als een pro

De beste technieken om je hersenen aan het werk te zetten

Paperback Nederlands 2020 9789047014669
Nog niet verschenen, verwacht op 21‑12‑2020
17,50

Samenvatting

Kost het jou erg veel tijd om iets nieuws te leren? Begin je vol goede moed, maar lukt het je niet om vol te houden? Vertoon je uitstelgedrag of laat je jezelf voortdurend afleiden als je eigenlijk moet studeren? Dit boek vertelt je hoe het beter kan. Want of je nu scheikunde of Spaans wilt leren, karate of koken: leren is iets waar je beter in kunt worden. Het gaat erom dat je de juiste gereedschappen en technieken toevoegt aan je mentale gereedschapskist en je ervan bewust wordt welke je wanneer kunt inzetten om effectief te zijn.

Olav Schewe en Barbara Oakley zijn experts op het gebied van leren en studietechnieken; bovendien weten ze uit eigen ervaring hoe frustrerend het kan zijn om iets te leren. In Leren als een pro geven ze je snelcursus om je leervaardigheid te vergroten, op basis van de recentste inzichten uit de psychologie en de hersenwetenschappen.

Je leert wat je moet doen als je vastzit, hoe je zorgt voor focus, hoe je dingen onthoudt, hoe je jezelf motiveert en hoe je efficiënt teksten leest. Met de slimme technieken in dit boek wordt leren een heel stuk makkelijker – en leuker.

Specificaties

ISBN13:9789047014669
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:21-12-2020

Over Olav Schewe

Olav Schewe is oprichter en ceo van Educas, een startup in onderwijstechnologie. Eerder schreef hij Superstudent, dat in Noorwegen een bestseller was en in achttien talen werd vertaald.

Andere boeken door Olav Schewe

Over Barbara Oakley

Barbara Oakley is professor in de technologie aan Oakland University en ontwikkelde een van de populairste cursussen op internetplatform Coursera: ‘Learning How to Learn’, gevolgd door meer dan drie miljoen mensen wereldwijd. Eerder schreef ze 'Learning How to Learn' en 'A Mind for Numbers'.

Andere boeken door Barbara Oakley

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Leren als een pro