Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Macht aan de aardige mens

Shortcuts naar overtuigingskracht

Paperback Nederlands 2020 9789047014706
Verkooppositie 1783
Nog niet verschenen, verwacht op 02‑11‑2020
12,99

Samenvatting

Overtuigingskracht lijkt iets waarmee je geboren moet zijn; iets voor Gandhi en de Obama’s. Maar overtuigen volgt zijn eigen logica en charisma heeft best practices.

Pacelle van Goethem beschreef in haar bestseller 'IJs verkopen aan eskimo’s' hoe overtuigen werkt. Dit boek bevat drie hoofdstukken daaruit. Hierin lees je alles over overtuigingskracht. Ontdek de drie stijlen van overtuigen en de geheimen van onweerstaanbare mensen om anderen voor jou en je plannen te winnen.

Er zijn geweldige ideeën die nooit gehoord worden. Briljante mensen die niet begrepen worden. En een grote mond wint met een minder goed plan. Klaar ermee. Tijd voor de vriendelijke weldenkende mens. De wereld zit te springen om goede ideeën. En goede ideeën vragen al je overtuigingskracht. Je hebt het in je, dus waarom zou je het niet gebruiken?

Specificaties

ISBN13:9789047014706
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:96
Druk:1
Verschijningsdatum:2-11-2020
Hoofdrubriek:Psychologie

Interviews en artikelen (1)

column
Leiderschap in coronatijd
Bertrand Weegenaar 20 oktober 2020 Ruim een half jaar zijn we onderweg in de coronacrisis. Een tweede (gedeeltelijke) lockdown is een feit. Een vaccin, hét vaccin, is er nog niet. De goedbedoelde en goedgekozen titel Never waste a good crisis leest ook best cynisch. Weinig bedrijfstakken zijn ongemoeid gelaten. Een Ierse pub is omgebouwd tot bloemisterij. De eventmanager moeten alle creativiteit aanwenden om er voor de toekomst nog iets van te maken.
Alle interviews en artikelen (1)

Over Pacelle van Goethem

Pacelle van Goethem is veelgevraagd coach en spreker op het gebied van stem, invloed en overtuigen. Zij is spraak- taal- en stempatholoog, specialiseerde zich verder in Psychologie en Massacommunicatie. Pacelle deed onderzoek naar stem, invloed en overtuigen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en het Medisch Academisch Centrum Groningen. Ze bestudeerde daarbij alle beïnvloedingsdisciplines: van psychologie tot theaterwetenschap en van sociolinguïstiek tot kwantumfysica. Pacelle ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen. Ze bundelde haar kennis in haar eerste boek: 'IJs verkopen aan Eskimo's - leer je invloed vergroten en onzichtbaar overtuigen'. Ook lanceerde Pacelle een audioboek 'De psychologie van het overtuigen' waarin ze haar toehoorders stap-voor-stap leert om krachtiger over te komen.

Andere boeken door Pacelle van Goethem

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Macht aan de aardige mens