Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Werkplezier

Adviezen, tips en ideeën

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789058715159
Direct te downloaden

Samenvatting

Wie wil het nou niet weten... hoe krijg ik meer plezier in mijn werk? Wist u dat dit eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is? In 'Werkplezier, adviezen, tips en ideeën' leest u hoe u het (weer) leuk krijgt op uw werk. De auteur gaat uit van drie principes: bewustwording, kiezen, en handelen. Het eerste principe zegt dat het goed is stil te staan bij uw gevoel. Hoe staat u in uw werk? Wat trekt u daarin aan en wat juist helemaal niet? Welke dingen wilt u anders of niet doen? En hoe wilt u de dingen überhaupt doen? Deze bewustwording hebt u nodig om te focussen. Het biedt u de mogelijkheid keuzes te maken in uw werk.

Nadat u zich bewust bent van hoe u zaken wilt aanpakken, zult u iedere dag opnieuw actief de keuze moeten maken om die verandering ook echt door te zetten. Zet uw zorgen opzij, focus op de mooie en goede dingen in uw werk en blik vooruit. Stem uw gedrag af op meer werkplezier want dat begint bij u.

En daarna is het 'actie' geblazen. Geen enkele verandering is ooit zonder beweging ontstaan. Wilt u dat er iets verandert op uw werk, dan zult u daar zelf actie op moeten ondernemen. Met alleen denken en willen verandert u uw werkbeleving niet. Neem het heft in eigen hand en wacht niet tot een ander met voorstellen komt of initiatief onderneemt.

Dat is dus het geheim: bewustwording, kiezen, en handelen. Ingewikkelder wordt het niet. Leuker wel. 'Werkplezier' helpt u daarbij!

Specificaties

ISBN13:9789058715159
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:175
Druk:1
Verschijningsdatum:19-7-2011
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Expertrecensies (1)

Werkplezier
Anja Schüller | 24 juli 2008
Sommige mensen zijn al moe als ze nog naar hun werk toe moeten. Ze genieten niet van hun ontbijt, of ze nemen er de tijd niet voor. Ze moeten immers weer naar hun werk. De dag begint niet met een ontspannen gevoel. Het staan in de file of zitten in een volle trein, geeft al een gevoel van ergernis. Luc Mutsaers geeft in 'Werkplezier' tips om uit deze negatieve spiraal te komen en goedgehumeurd 's ochtends naar uw werk te gaan!
Lees verder

Lezersrecensies

2.0 van de 5
2 stemmen
0
0
0
2
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Luc Mutsaers

Luc Mutsaers heeft bestuurskunde en rechten gestudeerd en werkt als manager. Als ambtenaar in lokale en later overheidsdienst is hij ervan overtuigd geraakt dat iedereen met weinig moeite, veel meer plezier op zijn werk kan hebben. Hij geeft trainingen en coacht.

Andere boeken door Luc Mutsaers

Inhoudsopgave

Inleiding
Wat is werklplezier
Aanpak!
Opbouw

Deel 1 - Werken met jezelf
Deel 2 - Werken aan je werk
Deel 3 - Werken aan je werkplek
Deel 4 - Werken met anderen

Hoe nu verder?
Bijlagen
Meer informatie

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Werkplezier