Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Kleintje Feedback

Geven en ontvangen (PDF-download)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789058718884
10
Voormalig top 10Totaal 2 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Veel mensen vinden het lastig om goed met feedback om te gaan. Ze gaan het liever uit de weg. Maar dat hoeft niet meer! Na het lezen van dit boekje voelt u zich gesterkt om meer te doen met feedback. U hebt onderzocht wat u ervan weerhoudt om feedback te geven of te vragen, of wat juist maakt dat u zo gemakkelijk doet. En u gaat actief momenten en situaties opzoeken waarin u nog meer gaat experimenteren met feedback.

Feedback voorkomt irritaties en conflicten, creëert begrip, versoepelt de samenwerking, vergroot het werkplezier en verbetert het functioneren. U levert daarmee in uw eentje een grote bijdrage aan de tevredenheid, samenwerking en productiviteit binnen het bedrijf waar u werkt.

Als ´Kleintje feedback´ dit alles bij u losmaakt, is mijn missie geslaagd. Ik wens u veel plezier met lezen en experimenteren!

Specificaties

ISBN13:9789058718884
Trefwoorden:communiceren, feedback
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:36
Druk:1
Verschijningsdatum:20-1-2012

Expertrecensies (1)

Jori Ebskamp | 4 juni 2013
'Feedback geven, dat is toch iemand genuanceerd eens lekker de waarheid zeggen?' of 'Als ik feedback krijg, dan kaats ik de bal altijd even terug'. Dit zijn twee opmerkingen die ik een tijdje geleden zo had kunnen maken. Aan feedback kleefde voor mij iets negatiefs.Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Annemieke Nijman

Drs. Annemieke Nijman (1969) van Op het Balkon is een ervaren gedragscoach en bemiddelaar/mediator. Zij begeleidt individuen en teams. Zij is gefascineerd door gedrag en geboeid door conflicten. In al haar werk wil Nijman mensen op een plezierige manier prikkelen en 'uitdagen' om: naar zichzelf te kijken, de regie te pakken, zich uit te spreken, in actie te komen, problemen aan te pakken, te experimenteren etcetera. Ze koppelt in haar werk scherpe observaties aan doeltreffende interventies, met gevoel voor mensen en de nodige portie humor. Haar stijl is uitnodigend en direct (betrokken confronterend), met veel ruimte en oprechte aandacht voor de ander. Annemieke Nijman inspireert anderen graag tot beweging.

Andere boeken door Annemieke Nijman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kleintje Feedback