Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Deflatie in aantocht

vijf stappen om de komende crises te overleven

Paperback Nederlands 2015 9789081502931
In herdruk, verwacht op 30‑06‑2023

Samenvatting

"Dit boek heeft mijn leven veranderd. In zekere zin zou je zelfs kunnen zeggen dat het mijn leven heeft gered."

Gerhard Hormann, bestsellerauteur van: Hypotheekvrij!, Helemaal Vrij! en Het Nieuwe Nietsdoen. Deflatie in aantocht heeft ten minste van één iemand het leven veranderd, ja zelfs gered. Zou hij de enige zijn?

In dit boek wordt de lange conjunctuurgolf van de Kondratieffcyclus gebruikt om uit te leggen wat de beurskrach van 1929 en de grote depressie van de jaren dertig inhielden en voor onze tijd betekenen. Bovendien bekijken Eric Mecking en Elmer Hogervorst de economie door een historische bril waardoor hun blikveld veel verder reikt dan dat van menig bankier of econoom.

In de eerste editie van Deflatie in aantocht (2005) werd veel van het onheil uit 2007 en 2008 al uitgetekend. In de huidige editie wordt helder uiteengezet hoe de financieel-economische crisis zich verder heeft voltrokken en deze wel het einde van een tijdperk inluidde, maar niet het einde van de malaise betekent.

Sterker nog, Mecking en Hogervorst zijn van mening dat de slechtste fase van de Kondratieffwinter en de grootste economische terugval sinds de jaren dertig nog moet komen. Dit decennium zal in het teken staan van de drie grote D's: Deflatie, Demografie en Depressie. Jaren waarin het volk redeloos, de regering radeloos en het land reddeloos is.

Des te meer reden om haast te maken en u goed voor te bereiden, net als Gerhard Hormann. Dit boek schetst een toekomstscenario tot het jaar 2020 en biedt u de kans om in vijf stappen uw eigen plan te trekken en veel onheil te ontlopen!

Specificaties

ISBN13:9789081502931
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:340
Druk:8
Verschijningsdatum:2-10-2015
Hoofdrubriek:Personal finance
ISSN:
Herdrukdatum:30-6-2023

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Eric Mecking

Eric Mecking (1959) is historicus en financieel-economisch analist. Hij studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam.

Andere boeken door Eric Mecking

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Deflatie in aantocht