Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het inspiratieboek voor klanthousiasme

Een enthousiaste klant heeft een verhaal!

Paperback Nederlands 2013
Verkooppositie 554530 dagen in de top 100
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Klanthousiasme voelt positief en brengt een glimlach op het gezicht. Collega's en klanten merken dat. Iedereen weet dat medewerkers die het naar hun zin hebben, beter presteren. Plezier is de basis voor Klanthousiast werken. Vreemd genoeg staat dat in weinig bedrijfs- en afdelingsplannen.

De titel van het boek geeft precies aan wat het doel is: u inspireren op het gebied van Klanthousiasme.

Volgens de schrijver wordt te vaak gekeken naar zaken die niet goed gaan, terwijl veel meer geleerd kan worden van zaken die wél goed gaan. Daar ligt de basis voor het succes. Acteren en coachen op pluspunten geeft veel meer energie en resultaat. Iedereen krijgt toch liever complimenten dan klachten?

Het boek is opgebouwd uit zes succesfactoren voor Klanthousiasme. Iedere succesfactor bestaat uit meerdere verhalen. Net als een enthousiaste Klant, die heeft ook altijd een verhaal en vertelt de ervaring(en) graag door.

Specificaties

ISBN13:9789082067606
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:152
Druk:1
Verschijningsdatum:4-8-2013

Expertrecensies (3)

Ian van der Pool | 15 augustus 2013
Hebben uw medewerkers plezier in hun werk? Nee? Dat is dan niet zo mooi, want juist een medewerker (of leverancier) die het naar zijn zin heeft presteert beter en kan het verschil maken tussen een tevreden en een enthousiaste klant. Cats constateert dat helaas weinig ondernemingen échte medewerkerstevredenheid als doel opnemen in de bedrijfsplannen.Lees verder
Koos Groenewoud | 14 augustus 2013
Mensen die Feike Cats en zijn bedrijf 'Houden van Klanten' niet kennen zullen zich bij het lezen van de titel niet realiseren dat de titel 'klanthousiasme' verband houdt met de naam van zijn bedrijf, in combinatie met het woord Enthousiasme. Ondergetekende kent Feike Cats een jaar of 6 en heeft grote waardering voor diens visie.Lees verder
Werner Roest | 13 augustus 2013
Met bijzonder veel plezier heb ik Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme gelezen. Feike had me gewaarschuwd om het niet in één keer te doen, maar die waarschuwing heb ik in de wind geslagen. Eenmaal begonnen, kon ik niet meer stoppen. Vanaf de eerste bladzijde wil je niets liever dan zo snel mogelijk bij de laatste bladzijde terecht komen.Lees verder
Alle expertrecensies (3)

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Inspireer de verkoper
Justin van Lopik 1 augustus 2013 Het is een mooie locatie voor een boekpresentatie: Het Kasteel in Spangen. Voor wie het niet weet: dat is het stadion van de oudste voetbalclub van ons land: Sparta. Het is een mooie dag en de presentatie van Het inspiratieboek voor klanthousiasme van Feike Cats is dan ook goedbezocht.
Alle interviews en artikelen (1)

Over Feike Cats

Feike Cats is directeur van 'Houden van Klanten', klantgerichtheidexpert en schrijver van de boeken 'Theorie bestaat niet!' en 'Het inspiratieboek voor klanthousiasme'. De boeken gaan over Klantgerichtheid in de praktijk. Ze staan vol met tips & trucs die direct toepasbaar zijn. Feike Cats wordt veel gevraagd voor het verzorgen van workshops, presentaties en trainingen. Tevens ondersteunt hij organisaties, profit en non-profit, die werk willen maken met het verbeteren van de Klantgerichtheid om zodoende meer uit (bestaande) Klanten te halen. Zie ook: www.houdenvanKlanten.nl.

Andere boeken door Feike Cats

Inhoudsopgave

Inleiding

Succesfactor 1. Een enthousiaste Klant heeft een verhaal
Succesfactor 2. Het plezier van Klanthousiasme
Succesfactor 3. Klantvriendelijk / Klantgerichtheid
Succesfactor 4. Een tevreden Klant / Een enthousiaste Klant
Succesfactor 5. Liever een compliment dan een klacht
Succesfactor 6. Jij kan het verschil maken

Wat zou het lekker zijn zonder klanten
Aantekeningen
Geraadpleegde literatuur

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het inspiratieboek voor klanthousiasme