Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789082809121. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

De intelligente datagedreven organisatie

Handboek voor Artificial Intelligence, BI & Data Science

Gebonden Nederlands 2023 9789082809138
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 725Hoogste positie: 96
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Intelligente organisaties groeien, bloeien en overleven door sensitief, slim en datagedreven beslissingen te nemen. Ze verwerken (big) data razendsnel tot waardevolle informatie en zeer verfijnde kennis. Daarbij herkennen ze tijdig opvallende patronen, ontwikkelen een diepgaand inzicht in processen en geven de productiviteit, creativiteit en innovatie een boost met generatieve AI.

Door algoritmes en machinelearningmodellen verbeteren en versnellen beslissingen. Op alle niveaus en over de hele linie. Dit complete handboek voor artificial intelligence, BI en data science reikt je een uitgebreid recept aan om jouw organisatie in 10 stappen datagedreven te maken. Hoe implementeer je een AI-first-strategie? En hoe bouw je een robuuste data-infrastructuur? Aan de hand van honderden voorbeelden, tips en illustraties kun je direct aan de slag.

Met een ‘simpel’ rapport, een cool dashboard of een complex neuraal netwerk. Klantgerichte flexibele teams geven de klant uiteindelijk het roer in handen. Via portals en apps krijgt die toegang tot relevante data en intelligentie uit de backoffice. De slagkracht van de totale organisatie groeit enorm. Voortaan beslissen niet alleen de managers, iedereen mag meesturen. Maar slimme algoritmes gaan het verschil maken. Wereldwijd omarmen inmiddels tienduizenden organisaties dit concept.

Specificaties

ISBN13:9789082809138
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:462
Druk:8
Verschijningsdatum:4-12-2023
ISSN:

Expertrecensies (1)

De intelligente datagedreven organisatie - 'Aanrader'
Ment Kuiper | 20 mei 2020
Na het lezen van de ruim 420 pagina's in De intelligente datagedreven organisatie ben je op de hoogte van de bouwstenen om van jouw organisatie een intelligente datagedreven organisatie te maken.
Lees verder

Lezersrecensies

4.1 van de 5
49 stemmen
35
1
3
4
6

Over Daan van Beek

Organisaties veel slimmer laten werken. Dat is de passie van Daan van Beek. Hij adviseert en faciliteert bedrijven en overheden op het vlak van slimme business intelligence, slimmere strategie & managers. Hij studeerde Bestuurlijke informatiekunde aan de Open Universiteit en behaalde vervolgens zijn Master of Science degree in Kennis & Informatietechnologie aan de Middlesex University in Londen. Daan is oprichter van Passionned en een van de managing partners. Zijn kracht is medewerkers en managers op praktische en vakkundige wijze te helpen bij het leren verbeteren van de prestaties. Door consequent te sturen op de juiste KPI's en deze te borgen in een PDCA-cyclus kan nog veel worden verbeterd. Hij is daarnaast expert op het gebied van het optimaliseren van de User Experience (UX), business intelligence frameworks en het selecteren van software voor business intelligence. Van Beek vindt het leuk om te schrijven en is auteur van het boek 'De intelligente organisatie' en 'Sturen naar een intelligente overheid'. Momenteel is hij bezig met een nieuw boek over business intelligence en PDCA. Hij is lid van de jury van de verkiezing van de 'Slimste organisatie van Nederland' en spreekt regelmatig op symposia en congressen. Hij heeft veel ervaring in de volgende sectoren: de gezondheidszorg, retail & farmacie, (lokale) overheid en verzekeraars.

Andere boeken door Daan van Beek

Inhoudsopgave

Voorwoord
Ten geleide en dankwoord
Inleiding

1 Het belang en het nut van Business Intelligence
2 BI-processen en de intelligente organisatie
3 De ogen en oren van de intelligente organisatie
4 Het brein van de intelligente organisatie
5 De handen en voeten van de intelligente organisatie
6 De architectuur van de intelligente organisatie
7 BI-instrumenten en toepassingen
8 BI-projecten
9 BI-strategie en -governance
10 Toekomstperspectieven

Epiloog
Literatuurlijst
Index

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De intelligente datagedreven organisatie