Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Handboek voor Talent

Het grootste talent ben jij!

Gebonden Nederlands 2017 9789085163114
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Het 'Handboek voor Talent' is een vrolijk geïllustreerd boek over de kracht van talent. Voor iedereen die zijn unieke talent wil ontdekken en wil inzetten in zijn werk.

Uw talent is uw meest kostbare bezit. Ieder mens heeft een uniek talent. Of beter gezegd: ís een uniek talent. Wij zijn van nature allemaal ergens opvallend goed in. Dat 'iets', in één woord benoemd, is een krachtige bron van eigenwaarde. Een bron die aanzet tot zelfsturing, creativiteit en voldoening in uw werk.

Voor wie is het 'Handboek voor Talent'? In feite voor iedereen die werkt. Werken vanuit uw talent geeft u meer plezier. Het vergroot ook uw professionele waarde. Voor uzelf, voor de ander en voor uw werkgever. Het is alle moeite waard te ontdekken wat uw talent is en hoe u het geleidelijk kunt ontplooien.

Specificaties

ISBN13:9789085163114
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:88
Druk:10
Verschijningsdatum:10-1-2019
ISSN:

Expertrecensies (1)

Handboek voor Talent
Marjolein Boeren-Hermans | 8 april 2013
'Je talent is je meest kostbare bezit' is de openingszin van het 'Handboek voor Talent'. De meeste mensen zien talent als een combinatie van kennis en vaardigheden, resulterend in een beroep of vakgebied: je hebt talent voor voetbal, je bent een talentvolle verkoper enz.
Lees verder

Lezersrecensies

3.8 van de 5
13 stemmen
8
1
0
1
3

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
Handboek voor Talent - In gesprek met Kees Gabriëls en Jan de Dreu
Justin van Lopik 21 juli 2015 Het 'Handboek voor Talent' is een boek over de kracht van talent. Voor iedereen die zijn unieke talent wil ontdekken en wil inzetten in zijn werk. Caroline van der Post sprak de auteurs: Kees Gabriëls en Jan de Dreu.

Over Kees Gabriëls

Het talent van Kees Gabriëls (1964) is verhelderen. Hij heeft na Nyenrode een internationale carrière gevolgd in de thuiswinkelbranche waarvan 15 jaar als directielid. In zijn laatste functie leidde hij als ceo Neckermann Nederland en België en was lid van het kernbestuur van de branchevereniging Thuiswinkel.org. Hij is nu ondernemer en begeleidt RvB's, directieleden, ondernemers en managers bij veranderingen. Uitgangspunt is daarbij het talent van elke medewerker gericht te mobiliseren.

Andere boeken door Kees Gabriëls

Over Jan de Dreu

Jan de Dreu (1949) is bedrijfskundige en leidde ruim 20 jaar de Pulsar Academie, een opleiding tot veranderkundige voor professionals. Het talent van Jan is onderwijzer. Jan schreef eerder de boeken 'Leef – 8 opwekkende aanwijzingen' (ISBN 9789077416013) en 'Handboek voor Talent' (ISBN 9789085163114).

Andere boeken door Jan de Dreu

Inhoudsopgave

-Inleiding
-Iedereen heeft een dubbelleven
-Iedereen is een toptalent
-Je talent in één woord
-Je eigen aard zit in alles
-Iedereen is een kreukel
-Train dagelijks je ik
-Een goede medewerker vindt zichzelf goed
-Maak tijd voor je passie
-Mijn team
-1 plus 1 = 3
-Ken je afnemer
-Als je durft… ontdek het zelf
-Meer lezen of weten?

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek voor Talent