Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De kunst van high end ondernemen

Verveelvoudig je inkomen – halveer je werkuren

Paperback Nederlands 2020 9789089655295
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑10‑2020
24,99

Samenvatting

Veel kennisexperts (trainers, coaches, adviseurs, creatieve ondernemers) hebben een grootse missie om hun klanten te laten groeien, maar de groei van hun eigen bedrijf krijgt vaak beduidend minder aandacht. Ze blijven hangen op een bepaald inkomensniveau doordat hun omzet beperkt is tot het uurtje-factuurtje-businessmodel en kunnen dus alleen maar groeien door nog meer te gaan werken.

Ben jij ook zo’n ondernemer op zoek naar een inkomensdoorbraak in minder tijd? Wil je weten hoe je écht kunt doorgroeien? Dan is high end ondernemen het antwoord! De kunst van high end ondernemen is dat je je bedrijf naar een hoger niveau tilt door een slimme groeistrategie. Een high end strategie waarin je een zeer waardevol aanbod creëert in minimale tijd en dit verkoopt aan de beste klanten tegen de beste prijzen.

In dit boek bouw jij in zeven stappen je eigen high end groeistrategie. Een boek boordevol high end kennis, tools en oefeningen direct toepasbaar voor de praktijk, aangevuld met extra bonusmateriaal voor nog meer resultaat. Dit boek geeft je alle antwoorden

Specificaties

ISBN13:9789089655295
Rubriek:Ondernemen
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Druk:1
Verschijningsdatum:20-10-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Meriam Slijkerman

Meriam Slijkerman is gecertificeerd High End Business & Sales Coach en ervaringsdeskundige.Vijf jaar geleden heeft zij zelf in één jaar tijd haar bedrijf uitgebouwd tot een zeer succesvol high end bedrijf. Zij weet feilloos welke wegen te bewandelen om aan de top van de markt te komen.

Andere boeken door Meriam Slijkerman

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De kunst van high end ondernemen