Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 15% korting

De verfrissende smaak van zure appels - Waarom pijnmanagement nodig is voor succesvol leiderschap

Paperback Nederlands 2021 9789089655592
Verkooppositie 701
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑02‑2021
27,99
23,99
VOORDEEL - 15% korting

Samenvatting

Ben jij klaar met pleisters plakken? Doekjes voor het bloeden? Wegkijken of juist alleen het positieve belichten? Ben jij toe aan echte oplossingen? Dan is dit jouw boek! Een boek voor leiders die willen werken met en aan de werkelijke oorzaak: verwaarloosde en slecht gemanagede pijn. Want incapabel pijnmanagement leidt tot ongewenste situaties in teams en organisaties. Bij je mensen: hardnekkige gedragspatronen, weerstand, psychologische onveiligheid of gebrek aan vertrouwen. In de organisatie: ondermijning van de besluitvaardigheid, het innovatievermogen en de veranderkracht. Door slecht pijnmanagement worden doelen en ambities niet gehaald.

Heb je het nooit zo bekeken? Ontdek dan in dit boek hoeveel invloed pijn heeft in jouw organisatie en hoe pijn het gedrag van mensen en daarmee de processen stuurt. Dit boek leert je hoe je pijn ombuigt van een kracht die jou en je mensen belemmert naar één die je kunt sturen in de richting van je doelen en ambities.

Je hoeft pijn niet leuk te gaan vinden, maar door er goed mee om te gaan los je knelpunten op, krijg je mensen in beweging en verbeter je de sfeer. Basisvoorwaarden voor succes!

- Ontdek hoe pijn jou en je organisatie stuurt.
- Leer pijn om te zetten in managementinformatie en gewenste resultaten.
- Versterk je besluitvaardigheid, innovatievermogen en veranderkracht.

Specificaties

ISBN13:9789089655592
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:15-2-2021
Hoofdrubriek:Leiderschap

Over Mathilde Maas Kuper

Mathilde Maas Kuper is organisatieadviseur en helpt al vijftien jaar teams en organisaties succesvol veranderen door de vinger op de zere plek te leggen. Zij bouwt aan toekomstbestendige leiders die pijn kunnen zien, aangaan en doen. Als schrijver, ondernemer en spreker pleit zij voor een cultuur waarin we pijn op waarde schatten.

Andere boeken door Mathilde Maas Kuper

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De verfrissende smaak van zure appels - Waarom pijnmanagement nodig is voor succesvol leiderschap