Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

NILS - Het spannendste managementboek dat je ooit zult lezen

Inclusief inspirerend online platform

Paperback Nederlands 2021 9789089656087
Verkooppositie 561Hoogste positie: 561
Nog niet verschenen, verwacht op 19‑10‑2021
34,99

Samenvatting

Het vinden van jouw unieke formule. Dat is misschien wel de grootste uitdaging waarmee je als ondernemer wordt geconfronteerd. Datgene waarmee jij je onderscheidt van concurrenten, waarmee je ze voor eens en altijd verslaat.

Hoe kom je daar in godsnaam achter? Is het een kwestie van op de hei wandelen en wachten op het Eureka moment? Van het nadoen van het idee van een ander? Van keihard werken en hopen op geluk? Van talent? En als je die unieke formule hebt, hoe maak je daar dan een succes van? Hoe organiseer je groei? Waar haal je geld vandaan? Heel veel vragen.

Voor de antwoorden is er nu Nils, een managementboek zoals je nog nooit bent tegengekomen. Een managementthriller, waarin ondernemer Nils Groenen te maken krijgt met een internationaal spoor van corruptie, geweld en leugens dat reikt van de Russische maffia tot de Nederlandse inlichtingendienst. Het gaat om veel meer dan zijn bedrijf; het gaat om de veiligheid van zijn kinderen.

Enerzijds een meeslepend verhaal over Nils, ondernemer, echtgenoot en vader (wie zegt dat managementboeken saai moeten zijn?). Anderzijds een online platform waarin jij toegang krijgt tot de Nils-methode om een strategie voor je bedrijf te maken.

Nils is veel meer dan een boek; het is een interactieve beleving. De state of the art website met handige tools, video’s en interviews met experts tillen dit managementboek naar een ongekend niveau.

- Leer hoe je een winnende strategie maakt.
- Met handige tools om direct mee aan de slag te gaan, interviews met bekende experts die hun ervaring met je delen en video’s om jou te gidsen.
- Vanuit een verhaal dat zelfs zonder de theorie een feest is om te lezen.

Specificaties

ISBN13:9789089656087
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:340
Druk:1
Verschijningsdatum:19-10-2021
Hoofdrubriek:Ondernemen

Over Gerben Nijmeijer

Gerben Nijmeijer is ondernemer in hart en nieren. In 2018 verkocht hij zijn succesvolle softwarebedrijf en richtte samen met Barry Nils Strategie op.

Andere boeken door Gerben Nijmeijer

Over Barry van Beem

Barry van Beem is bedrijfseconoom met een schat aan ervaring in de internationale zakenwereld. Samen helpen ze bedrijven bij het formuleren en implementeren van een succesvolle strategie.

Andere boeken door Barry van Beem

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        NILS - Het spannendste managementboek dat je ooit zult lezen