Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Turbowinst

Zet de turbo op je bedrijfsgroei door 45 superslimme interventies

Gebonden Nederlands 2022 9789089656643
Verkooppositie 3303Hoogste positie: 3303
Nog niet verschenen, verwacht op 11‑01‑2023
36,99

Samenvatting

Wat streef jij na met jouw bedrijf? Veel impact? Je eigen lifestyle? Je teamleden laten groeien? Een succesvol bedrijf? De gedroomde exit? Of misschien een combinatie van dit alles?

Succes is persoonlijk en voor iedere ondernemer anders. De een wil in één klap de opbrengst van haar werk verzilveren en het bedrijf voor een goede prijs verkopen. De ander wil zijn bedrijf in optima forma overdragen aan de volgende generatie. Weer een andere ondernemer wil rentenieren en tot in lengte van dagen blijven profiteren van een bedrijf dat jaar in jaar uit mooie winsten oplevert. En nog weer een ander wil de vrijheid hebben om binnen én buiten zijn onderneming enkel nog te doen wat leuk en inspirerend is.

Wat je ook ambieert, een systematische roadmap is een uitstekende tool om jouw ambities waar te maken. Die roadmap vind je in 'Turbowinst' van Sander Klos, de man achter het succes van IENS.nl. Sander is een meer dan gedreven zakenman die in de afgelopen decennia ontdekte hoe hij bedrijven spectaculair kan laten groeien. Daarvoor gebruikt hij het door hemzelf ontwikkelde Business Accelerator groeisysteem, waarmee je jouw bedrijfsontwikkeling fundamenteel aanpakt door het systematisch verhogen van omzet, winst en bedrijfswaarde. In Turbowinst geeft Sander Klos je de 45 interventies van zijn groeisysteem en overhandigt hij je daarmee de heilige graal van versnelde bedrijfsgroei.

- Geschreven door Sander Klos, de man achter het succes van IENS.nl.
- Met een persoonlijk voorwoord van Annemarie van Gaal.
- De status en het netwerk van Sander Klos genereren veel publiciteit.
- Hét boek voor ondernemers die echt groot durven denken.

Specificaties

ISBN13:9789089656643
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:264
Druk:1
Verschijningsdatum:11-1-2023
ISSN:

Over Sander Klos

Sander Klos is de bedenker van de Business Accelerator, een unieke groeimethode die je bedrijf een enorme boost geeft door het systematisch en gedigitaliseerd realiseren van een hogere omzet, met meer winst een enorme toename in bedrijfswaarde. Sander is behalve investeerder en marketingconsultant ook een veelgevraagd spreker.

Andere boeken door Sander Klos

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Turbowinst