Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Handboek Online Redactie

Onmisbaar gereedschap voor de content- en communicatiespecialist

Paperback Nederlands 2023 9789089656841
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 2985Hoogste positie: 48
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑04‑2023
37,99

Samenvatting

Websites, webshops, sociale media, Google en apps. Als online content- of communicatieprofessional ben je er dagelijks druk mee. Vernieuwen, optimaliseren, engagement creëren. Content ontwikkelen die bijdraagt aan het realiseren van de organisatiedoelen. Dus wil je dáár scoren waar jouw (toekomstige) klanten zich bevinden. Met een goede zichtbaarheid, krachtige content en een doordacht verhaal.

Dat vraagt nogal wat. Het Handboek Online Redactie geeft je grip. Bij het ontwikkelen van de online strategie, contentplanning en beheer. Bij het schrijven van pakkende teksten en zoekmachine-optimalisatie. Bij sociale media, audiovisuele content, monitoring en evaluatie. En meer.

'Handboek Online Redactie' is daarmee het meest complete handboek voor iedereen die meer wil halen uit online communicatie.

Specificaties

ISBN13:9789089656841
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:400
Druk:2
Verschijningsdatum:25-4-2023
ISSN:

Expertrecensies (2)

Handboek Online Redactie - 'Een aanrader'
Ivonne Sprok | 21 februari 2020
Een goede website kan niet zonder online redacteuren, content- en communicatiespecialisten. Zij zijn de spil in het online zichtbaar worden, zijn en blijven. Content creëren is een vak.
Lees verder
Handboek webredactie
Daniëlle de Jonge | 17 februari 2011
De tijd dat iemand het bijhouden van de bedrijfswebsite 'er even bij doet' is al lang voorbij. Net als voor andere communicatie-uitingen is het van belang dat u weloverwogen keuzes maakt en informatie duidelijk laat overkomen. In mijn dagelijkse werk kom ik nog vaak tegen dat bedrijven zich vooral op de inhoud richten en de klant te weinig aandacht geven. Zonde, want uw concurrent doet dat als het goed is wel. Om het goed aan te pakken schakelt het ene bedrijf een externe professional in. Het andere bedrijf neemt er een medewerker voor aan. Speciaal voor die mensen is er het 'Handboek webredactie' geschreven door Geert Poort en Corona de Wert.
Lees verder

Interviews en artikelen (1)

preview
Handboek Online Redactie - Onmisbaar gereedschap
Geert Poort 18 maart 2019 Het Handboek Online Redactie is voor copywriters, contentspecialisten, communicatieadviseurs en studenten communicatie en biedt de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, getoetst in en vertaald naar de werkpraktijk.

Over Geert Poort

Geert Poort is trainer en adviseur in online communicatie. Met veel plezier ontwikkelt en verzorgt hij opleidingen en coacht hij communicatieprofessionals in organisaties vanuit zijn bureau Poorttaal.

Andere boeken door Geert Poort

Over Corona de Wert

Corona de Wert helpt organisaties en professionals om meer impact te maken met (online) communicatie – als trainer en adviseur. In haar bedrijf Dommel Communicatie bundelt ze vakkennis, praktijkervaring én haar lol in taal en communicatie.

Andere boeken door Corona de Wert

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek Online Redactie