Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Return on learning

Hoe borg je langetermijndenken en -handelen voor je organisatie en toekomstige generaties

Paperback Nederlands 2023 9789400511873
Verkooppositie 2356Hoogste positie: 2356
Nog niet verschenen, verwacht op 31‑05‑2023
20,99

Samenvatting

In de toekomst kijken is onmogelijk. De toekomst start bij niet-weten. Dus is het stellen van de juiste vragen een belangrijke competentie voor ieder mens en elke organisatie. Verbazing kan waardevoller zijn dan ervaring.

Met Return on learning omarm je de onzekerheden van de toekomst en krijg je zicht op de achtergronden, aannames en kansen van vernieuwing. Zo weet je wat belangrijk is voor jouw organisatie, kun je de juiste competenties en expertises inzetten en kun je betere beslissingen nemen. Zo krijg je grip op de toekomst.

Specificaties

ISBN13:9789400511873
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Verschijningsdatum:31-5-2023
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Over Rob Adams

Rob Adams houdt zich bezig met hoe en waar vernieuwing ontstaat. Hij is continue op zoek naar nieuwe theorieën en ideeën die in de wereld ontstaan en bijdragen aan verandering van maatschappijen, levens en manieren van werken. Hij is een veelgevraagd spreker over vernieuwing. Rob Adams is de oprichter van Six Fingers. Six Fingers helpt organisaties om vernieuwing daadwerkelijk te realiseren. Hij spreekt veel met zowel start-ups als multinationals over de struikelblokken die ervaren worden en de wegen die tot succes leiden bij vernieuwing. Van Nederland tot Silicon Valley. Six Fingers’ jarenlange onderzoek naar innovaties wereldwijd zorgt voor een breed inzicht in hoe vernieuwing tot stand komt en succesvol is vorm te geven.

Andere boeken door Rob Adams

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Return on learning