Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De Facebookfaçade

De schokkende ontmaskering van het grootste socialemediaplatform ter wereld

Paperback Nederlands 2023 9789401619752
Nog niet verschenen, verwacht op 13‑06‑2023
24,99

Samenvatting

In 'De Facebookfaçade' vertelt Frances Haugen het schokkende verhaal over haar tijd bij Facebook. Haugen werkte jarenlang bij het bedrijf van Mark Zuckerberg, waar financieel gewin veel belangrijker is dan integriteit of de veiligheid van gebruikers. Waar ze eerst tevergeefs probeerde de misstanden van binnenuit te veranderen, nam ze uiteindelijk het heft in eigen hand en lekte meer dan twintigduizend geheime Facebookdocumenten naar de pers.

Haugen vertelt voor het eerst wat de schokkende betekenis is van de documenten die de wereld niet mocht zien. Haar onthullingen werden voorpaginanieuws en trokken wereldwijd de aandacht van politici en gebruikers. Ze overtroffen ieders voorstellingsvermogen: individuele gebruikers, en zelfs complete samenlevingen, worden willens en wetens beschadigd door algoritmes en AI-strategieën van het oppermachtige sociale netwerk.

'De Facebookfaçade' is ook een persoonlijk verhaal over leiderschap, ethiek en menselijkheid. En, een belangrijke wake-upcall voor iedereen met een socialmedia-account. Voor lezers van De duistere bank en De prooi.

Specificaties

ISBN13:9789401619752
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:464
Druk:1
Verschijningsdatum:13-6-2023
ISSN:

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Facebookfaçade