Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Egostrippen - De kick van je eigen ik

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789461260352
10
Voormalig #5Totaal 27 dagen
Verkooppositie 18886361 dagen in de top 100
Direct te downloaden

Samenvatting

Hebt u ook van die eindeloze vergaderingen waarin veel wordt gezegd maar weinig wordt besloten? Hebt u het gevoel dat u zowel zakelijk als privé geleefd wordt door uw agenda? Of hebt u het idee dat u niet serieus genomen wordt op het werk? Waarschijnlijk hebt u dan last van trippende ego's.

U probeert het iedereen naar de zin te maken, uw partner, uw collega's en uw vrienden. Maar zeg eens eerlijk, wordt u blij van alle rollen die u dagelijks speelt? Stop met toneelspelen. Lees dit boek en ontdek waar u warm voor loopt. Strip uw ego: richt u voortaan op wat u beweegt en wat u diep in uw hart wilt, thuis en op het werk.

Inclusief gratis e-book! Na bestelling van dit boek, vindt u in het downloadcenter onder uw klantaccount het gratis e-book terug.

Specificaties

ISBN13:9789461260352
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:16-2-2012

Expertrecensies (2)

Dick Bos | 3 juli 2012
'Au, dat doet zeer!', een bijzonder begin van een recensie van het meesterlijke boek van Rick van Asperen. Als psycholoog kijkend naar jezelf of, als je iets verder gaat, als chirurg helpt Van Asperen jou om jezelf te ontleden en de weg in te slaan naar je oude/eigenlijke 'ik'.Lees verder
Jan Jacob Bos | 4 april 2012
Zoals de titel al doet vermoeden, is 'Egostrippen' een vlot geschreven, eigenwijs boek. Volgens Rick van Asperen zouden we wat minder moeten trippen en wat meer moeten strippen. Het strippen helpt je om je eigen zelfbeeld te ontdekken en te bepalen wat je echt wilt.Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
13
1
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

geboekstaafd
Geboekstaafd - De top 3 van Rick van Asperen
Nienke van Oeveren 12 april 2016 Rick van Asperens passie ligt bij het strippen van trippende ego's. ‘Steek niet langer al je energie in het bouwen van het perfecte imago, maar zet in samenwerking met anderen in de wereld wat er voor jou echt toe doet.' Hij vertelt over zijn favoriete boeken.
podcast
Rick van Asperen over overtuigingen
Pierre de Winter 17 april 2012 Je oordeel verheffen tot waarheid is volgens Rick van Asperen egostrippen. Om je vastgeroeste overtuigingen van je af te schudden, moet je egostrippen. Hij beschrijft in Egostrippen hoe dit gaat. ‘Je moet soms boven het maaiveld uitsteken.’
Alle interviews en artikelen (2)

Over Rick van Asperen

Rick van Asperen is een veelgevraagd spreker en trainer. Eerder verschenen van hem Egostrippen en De groeten met moeten. Hij inspireert dagelijks mensen op het gebied van vitaliteit, persoonlijk leiderschap, samenwerken en vernieuwing. Rick's passie ligt bij het op creatieve wijze toegankelijk maken van bestaande en nieuwe inzichten uit onder andere de psychologie, sociologie en esoterie. Door meer inzicht te hebben in onze eigen drijfveren en die van anderen leggen we volgens Rick een belangrijk FUNdament onder de relaties die we met elkaar aangaan. Het wordt er een stuk leuker van dan wanneer we op basis van ons persoonlijk fundamentalisme tegenover elkaar staan. Ruil 'ik heb gelijk' in voor 'wij zijn gelijk'. Ontdek hiervoor je persoonlijk leiderschap, ga Egostrippen(r).

Andere boeken door Rick van Asperen

Inhoudsopgave

Voorwoord - Strip je ego!

1. Wie denk je wel dat je bent?
2 .Wat is egostrippen?
3. Je ego neemt het roer van je over
4. De G-spots van je ego
5. Wat heb jij een verbeelding, zeg!
6. Mijn brein wil geen pijn!
7. Ik zeg gewoon wat ik denk

Nawoord - Terug bij je essentie

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Egostrippen - De kick van je eigen ik