Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Dit is de maand waarin ik het anders doe

Verandering in 30 dagen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789462200500
Direct te downloaden

Samenvatting

In ons werk hebben we continu te maken met veranderingen. Soms door onszelf ingegeven, in andere gevallen door de keuzes van anderen. Situaties die ons overgekomen geven stress. Terwijl keuzes die we zelf maken bijdragen aan een gevoel van balans en tevredenheid. Persoonlijk leiderschap is de sleutel. Persoonlijk leiderschap gaat over uw vermogen om - ook in situaties die door anderen worden gecreëerd - leiding te nemen over de ruimte en invloed die je wél hebt.

Dit boek helpt u met concrete voorbeelden, zelftests en oefeningen bij het bepalen van wit u wilt én bij het realiseren daarvan. Het 4-veldenmodel voor persoonlijk leiderschap helpt u om te herkennen hoe u bestaande patronen soms zelf in stand houden en hoe u een verandering die u wilt écht kunt realiseren. Door verantwoordelijkheid te nemen voor wat u wilt, denkt, voelt, zegt en doet. En omdat de praktijk weerbarstig is, en er altijd redenen zijn om niet te veranderen., kunt u meteen aan de slag met de 30-dagen veranderkalender. Met voor elke dag één stap op weg naar regie, balans en geluk. Op werk en ook thuis.

Specificaties

ISBN13:9789462200500
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:144
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:2-1-2014
ISSN:

Expertrecensies (1)

Dit is de maand waarin ik het anders doe
Joep Vesters | 16 januari 2014
De auteurs Sasja Dirkse en Angela Talen zijn directeur van 2KNOWHOW. Dit bureau wil de oorspronkelijke kracht en talenten van mensen, teams en organisaties vrij maken. In 'Dit is de maand waarin ik het anders doe' gaat het om persoonlijk leiderschap in verandering. Hun 4-discipline model voor persoonlijk leiderschap helpt je via voorbeelden, tests en oefeningen de eerste stappen te zetten met behulp van de 30-dagen veranderkalender. Een DOE-doek. Daarin schuilt zowel de kracht als de zwakte. Degene die aan de slag gaat dient vooral op te passen niet te veel te snel te willen doen.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dit is de maand waarin ik het anders doe