Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Managen moet

Beter presteren door slim te managen

Audio-download Mp3 Nederlands 2020 9789462552272
Voormalig top 100Totaal 1 dag
Direct te downloaden

Samenvatting

‘We hebben minder managers nodig’ is een veelgehoorde kreet. Minder managers, meer zelfsturing. Er blijkt geen helder beeld te zijn van wat managen nu precies inhoudt en toch willen we er wel afscheid van nemen. Alsof een zelfsturend team ervoor zorgt dat er minder gemanaged wordt.

Managen moet geeft taal aan wat managers doen en daarmee handvatten voor hoe je het beste kunt managen. Bijvoorbeeld hoe je kunt coachen en feedback geven. Of tot effectieve vergaderingen komt en slagvaardig besluiten neemt. De praktische tips geven houvast aan mensen die (gaan) managen. De vraag is namelijk niet óf we gaan managen, maar wíe dat het beste kan doen. Want één ding is zeker: managen moet!

Hoe(veel) ben jij aan het managen? Doe de zelftest! Wil je weten hoeveel en hoe je zelf aan het managen bent? Doe dan de zelftest. Zo ontdek je welke van de 30 activiteiten je als manager nooit of juist heel vaak inzet. En waar je voorkeur ligt.

Specificaties

ISBN13:9789462552272
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:1-5-2020
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Managen moet - 'Concrete handvatten om het managen beter te organiseren'
Sjors van Leeuwen | 31 oktober 2018
De manager ligt al heel wat jaren onder vuur. ‘We hebben minder managers nodig’ is een veelgehoorde kreet. Hele managementlagen worden weggesneden want zelfsturende teams kunnen wel zonder is het idee.
Lees verder
recensie
Managen moet - 'Managen bestaat uit 30 activiteiten die nodig waren en blijven'
Rudy Kor | 25 oktober 2018
Alleen al het inzicht in wat managen nu eigenlijk is maakt Managen moet - Beter presteren door slim te managen van Martijn Jansen meer dan de moeite waard!
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Managen moet - Beter presteren door slim te managen
Martijn Jansen 22 oktober 2018 In mijn gesprekken met managers en zelfsturende teams over wat ze precies doen, valt het me op dat ze het moeilijk vinden om duidelijk te maken wat managen nou precies inhoudt. Dus wat ze dan feitelijk doen.

Over Martijn Jansen

Martijn Jansen is senior partner bij Twynstra Gudde. Hij adviseert organisaties in het verbeteren van hun dienstverlening, waarbij hij zijn bedrijfskundige achtergrond combineert met zijn interesse in en aandacht voor mensen. Hij is (co)auteur van publicaties over performancemanagement, organisatieontwikkeling en middenmanagement.

Andere boeken door Martijn Jansen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Managen moet