Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

103 Losbrekers voor meer plezier thuis

Hapklare brokjes positieve psychologie

Paperback Nederlands 2019 9789462722064
Verkooppositie 2108Hoogste positie: 348
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Kijken jullie thuis meer naar een scherm dan naar elkaar? Is het lang geleden dat jullie samen hebben gelachen? Of heb je simpelweg zin in wat meer humor en plezier in huis? Dan is het tijd voor een losbreker!

Sla dit boek ergens open, scheur de pagina uit en doe de opdracht. Tadaaa! Direct meer contact en positiviteit. Bij het ontbijt, tijdens het avondeten of bij het slapengaan. Of op die momenten dat je het gewoon even nodig hebt. Alleen of samen met de mensen om wie je geeft. Voor de broodnodige zin, fun en verwondering in huis.

Specificaties

ISBN13:9789462722064
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:112
Druk:1
Verschijningsdatum:8-11-2019
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jacky van de Goor

Jacky van de Goor (1968) werkt als organisatieadviseur aan gelukkige organisaties: organisaties waarin mensen hun kwaliteiten inzetten voor een zinvol doel. Zij is gespecialiseerd in vragen rond de thema's zingeving, organisatiecultuur, missie- en visieontwikkeling en samenwerking. Ze heeft ervaring in zowel de profit als non-profit sector. Jacky van de Goor begon haar loopbaan als industrieel ontwerper, maar ontdekte gaandeweg dat zij mensen mooier vindt dan dingen: het proces raakt haar meer dan de inhoud. Dit heeft geleid tot de overstap naar het vak van organisatieadviseur, aanvankelijk bij Schouten & Nelissen en sinds 2006 vanuit haar eigen adviesbureau Legende. Zij werkt nauw samen met Rijnconsult. Daarnaast is zij vrijwilliger bij het Rode Kruis en fervent beoefenaar van improvisatietoneel ofwel theatersport.

Andere boeken door Jacky van de Goor

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        103 Losbrekers voor meer plezier thuis