Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De kracht van privaat-publieke samenwerking

Succesfactoren in veiligheidsprojecten in het digitale tijdperk

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789462741850
Niet leverbaar.
55,50

Samenvatting

Overheden en private partijen zien steeds vaker in dat veiligheidsvraagstukken alleen in samenwerking tussen overheid en private sector effectief kunnen worden aangepakt. Door de krachten te bundelen kan synergie ontstaan. In de praktijk leeft een grote behoefte aan kennis en inzicht. De voortschrijdende digitalisering van onze samenleving en het ontstaan van allerlei nieuwe dreigingen zoals cybercrime dragen daaraan sterk bij.
In dit boek zijn de good practices op het gebied van privaat-publieke samenwerking (PPS) onder meer via een vijftal praktijkcases, zoals het Landelijk Skimmingpoint, de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit en het Landelijk Meldpunt Internet Oplichting, onderzocht en in beeld gebracht.
De succesfactoren van PPS-projecten op het gebied van digitalisering en cybercrime worden in het boek aan de hand van een integraal model systematisch uitgewerkt. Ook de juridische aspecten van privaat-publieke samenwerking komen aan de orde. Het boek bevat vele praktijkvoorbeelden die kunnen dienen als inspiratiebron voor andere bestaande, of nog te starten PPS-projecten. Uiteraard worden ook aanbevelingen gedaan voor de praktijk van privaat-publieke samenwerking.

Peter Hagenaars is bedrijfskundige en sinds 2004 directeur van Top Management Consult. Als kwartiermaker van het landelijke Programma Aanpak Cybercrime stond hij aan de wieg van vele privaat-publieke samenwerkingsverbanden, zoals het Landelijk Skimmingpoint en het Digitaal Bedrijvenloket. In zijn aanpak speelt het overdragen van kennis en ervaring een belangrijke rol. Dit boek is daarvan een sprekend voorbeeld.

Specificaties

ISBN13:9789462741850
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:174
Druk:1
Verschijningsdatum:6-12-2014
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Inhoudsopgave

De inhoudsopgave vindt u in het inkijkexemplaar.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De kracht van privaat-publieke samenwerking