Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De Vorstenspiegel

Een denkraam voor leiders, professionals en andere beïnvloeders

Gebonden Nederlands 2020 9789462764019
Verkooppositie 8394
Nog niet verschenen, verwacht op 12‑11‑2020
17,50

Samenvatting

Dit boekje laat je in de spiegel naar jezelf kijken met behulp van kleine, korte en treffende bespiegelingen. Zo helpt dit boek je om meer regie te voeren over je leven.

Gabriël Anthonio deelt in dit boek zijn kennis en ervaringen op het gebied van leiderschapsontwikkeling aan de hand van een sterk en universeel beeld, dat van een spiegel.
En dan niet zomaar een spiegel, een Vorstenspiegel.

De Vorstenspiegel is een kijkraam, waar je niet doorheen kunt kijken , maar dat naar jou terugkijkt. Je komt in dit raam jezelf onder ogen. Het zijn momenten van stilstaan bij jezelf, soms in verwondering, misschien ook met verwijten of juist dankbaarheid. Een kijkraam dat hier als denkraam fungeert. Een spiegel, om te kijken naar jezelf.

Anthonio: ‘In mijn eigen, persoonlijke leiderschapsontwikkeling heb ik regelmatig in de spiegel moeten kijken. Of ik wilde of niet. Ik moest de confrontatie met mezelf aangaan. Mezelf onder ogen komen. De ene keer met een lach, de andere keer met een traan , verbeten en gekwetst of onverschillig nonchalant. In dit boek worden verschillende inzichten en ervaringen met de lezer gedeeld. Het zijn momenten, levenslessen die ik langs deze weg graag met u deel. U bent de waarnemer, kijkt naar uw eigen beelden in deze spiegel.’

Dit boek is geschreven voor leidinggevenden, professionals en andere beïnvloeders. Mensen die weten dat ze geregeld stil moeten staan, even in de spiegel moeten kijken. Het zijn momenten van stilte, waarnemen en reflecteren. Momenten die niet altijd even makkelijk zijn, maar telkens weer verrijkend. Verrijkend op het pad om te worden wie je ten diepste al bent.

Specificaties

ISBN13:9789462764019
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:116
Druk:1
Verschijningsdatum:12-11-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Gabriël Anthonio

Prof. Dr. Gabriël Anthonio was o.a. directeur in een jeugdgevangenis, in een TBS kliniek en bestuurder in de Jeugdzorg. Hij is sinds 2015 Voorzitter Raad van Bestuur Verslavingszorg Noord Nederland. Voorts is hij bijzonder hoogleraar Sociologie van Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid aan de Rijksuniversiteit Groningen en Lector aan de NHL-Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Tevens spreekt Anthonio geregeld op congressen en seminars. Hij behoort tot een van de hoogst gewaardeerde sprekers in Nederland.

Andere boeken door Gabriël Anthonio

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Vorstenspiegel