Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Pragmatisch modelleren met UML

Paperback Nederlands 2020
Verkooppositie 3944
Nog niet verschenen, verwacht op 26‑08‑2020
39,99

Samenvatting

Pragmatisch modelleren met UML is het ideale boek voor wie meer UML wil dan alleen de theorie. Dit boek gaat verder waar veel boeken stoppen. Het geeft niet alleen aan wat UML is, maar beschrijft vooral hoe UML in de praktijk is toe te passen.

Wanneer is welke modelleertechniek op zijn plaats? Hoe hangen de modelleertechnieken samen? Tot welk detailniveau? Wat modelleer je wel en wat vooral ook niet? Wat ontbreekt er aan UML? Pragmatisch modelleren met UML vormt zo een perfecte leidraad voor uw systeemontwikkelprojecten.

Alle voorbeelden in Pragmatisch modelleren met UML komen uit dezelfde case – de online dating service Dare2Date. Deze case is van idee tot applicatie uitgewerkt. Het boek is geïllustreerd met ruim 150 afbeeldingen en 350 hints en tips, codevoorbeelden en leerzame anekdotes.

Specificaties

ISBN13:9789463561761
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:392
Druk:2

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Sander Hoogendoorn

Als principal technology officer en agile-expert bij Capgemini is Sander Hoogendoorn voortdurend betrokken bij de innovatie van softwaredevelopmentprocessen en –technieken. Zowel bij Capgemini als bij internationale klanten. Hoogendoorn heeft veel projecten gecoacht, schrijft boeken over UML en agile en publiceerde meer dan 200 artikelen in internationale tijdschriften. Hij is een gewaardeerd en inspirerend spreker op vele internationale conferenties en organiseert seminars en workshops over agile, software schatting, design patterns, software architectuur, UML en .NET. Hoogendoorn is lid van Microsoft's Partner Advisory Council voor .NET en diverse andere redactionele en adviesraden. Hij is daarnaast de chief architect van Capgemini's agile software development platform Accelerated Delivery Platform (ADP).

Andere boeken door Sander Hoogendoorn

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Pragmatisch modelleren met UML