Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Doen

Een praktische gids om al je taken op te pakken en succesvol af te ronden

Paperback Nederlands 2022 9789463811477
Verkooppositie 721Hoogste positie: 709
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Van de auteurs van 50 Succesmodellen

We kennen allen dat heerlijke gevoel dat je krijgt als je iets hebt afgemaakt, een taak hebt volbracht, iets op je to-dolijst kunt doorstrepen. Of het nu gaat om het geven van een presentatie, het doen van de afwas, het sturen van een e-mail of het aangeven van je belasting: een taak afronden geeft voldoening. En het gevoel dat je iets tot een goed einde hebt gebracht moedigt je ook weer aan om een volgende klus te klaren.

Toch blijven we aan het einde van de dag vaak nog met eindeloos veel 'to-do's' zitten, stellen we dingen uit of beginnen we met goede moed aan een taak maar weten we die vervolgens niet vast te houden. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we de dingen die wij willen doen ook daadwerkelijk gedaan krijgen?

Dit geweldige nieuwe boekje van Mikael Krogerus en Roman Tschäppeler bevat eenenveertig handigheidjes (zoals de eigen 'Pomodoro-techniek' en de 'Vijf-seconden-regel') die helpen om dingen niet meer voor je uit te schuiven maar uit te voeren. Minder praten en meer doen. Toch prediken Krogerus en Tschäppeler geen calvinistische arbeidsmoraal.

'Doen' gaat niet om het optimaliseren van productiviteit, maar leert hoe je je concentratie gevestigd kan houden op het doen van de dingen die waardevol en zinvol zijn voor jezelf en voor anderen.

Specificaties

ISBN13:9789463811477
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:17-8-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Mikael Krogerus

Mikael Krogerus (1976) werkt als redacteur voor NZZ Folio, het magazine van de Neue Züricher Zeitung. Eerder werkte hij voor het televisieprogramma Chat the Planet in New York. Samen met Roman Tschäppeler schreef hij 50 succesmodellen en het Vragenboek.

Andere boeken door Mikael Krogerus

Over Roman Tschäppeler

Roman Tschäppeler (1978) werkte voor de Zwitserse ideeënfabriek BrainStore. Hij is oprichter van het bureau Kommunikationskiosk GUZO, dat reclamecampagnes ontwikkelt. Samen met Mikael Krogerus schreef hij 50 succesmodellen en het Vragenboek.

Andere boeken door Roman Tschäppeler

Inhoudsopgave

Dingen doen
Wat je moet doen voordat je iets doet
Hoe je andere dingen laat doen
Dingen anders doen
Hoe je met dingen omgaat die je hebt gedaan

Appendix

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Doen