Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Inspirerend spreken als leider

5 strategieën om te communiceren met impact

Paperback Nederlands 2022 9789464014303
Nog niet verschenen, verwacht op 31‑01‑2022

Samenvatting

Inspirerende communicatievaardigheden beheersen is onmisbaar voor elke leider of voor iedereen met leiderschapsambities. Het vermogen om te inspireren creëert een positief spiraaleffect dat individuen, teams en organisaties laat uitgroeien tot iets wat exponentieel beter is dan voorheen.

In Inspirerend spreken als leider laat Filip Muyllaert een vernieuwend en verhelderend licht schijnen op inspirerend presenteren en communiceren. Wat maakt leiders tijdens een toespraak zo inspirerend en hoe geef ook jij mensen en ideeën stuwkracht met woorden en next-level storytelling? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap blijft nazinderen en een transformerend effect heeft? Hoe stimuleer je verbeeldingskracht en maak je een onzichtbare toekomst zichtbaar? Of hoe klink je als leider verrassend, vernieuwend en prikkelend? Het zijn maar enkele van de vele thema’s die in dit boek aan bod komen.

Het vermogen om te inspireren – de overtreffende trap van overtuigen en motiveren – is niet het voorrecht van enkelen. Ook jij kan de krachtprincipes leren. Inspirerend spreken als leider reikt je een pak concrete communicatietips en storytellingtechnieken aan en stoomt je klaar voor een volgend niveau van leiderschap.

Specificaties

ISBN13:9789464014303
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:292
Uitgever:Pelckmans Pro
Druk:1
Verschijningsdatum:31-1-2022

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Inspirerend spreken als leider