Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

En toen ging de bel - De enorme impact van fatale bedrijfsongevallen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789491757136
Direct te downloaden

Samenvatting

Halfelf 's avonds. De bel gaat. Vanaf de bank kijk ik de donkere gang in naar de voordeur. Ik was laat thuis vandaag en ik zit net met een wijntje voor de tv. We hadden in de kapsalon een trainingsavond. Ik doe het licht aan en open de deur op een kier. Politie! "Bent u mevrouw Brugmans?"

In 'En toen ging de bel' beschrijft Laura Brugmans haar ervaringen rondom het dodelijke arbeidsongeval van haar echtgenoot in 2012. Openhartig vertelt ze hoe het is om plotseling haar man te verliezen. Over het ongeloof, het verdriet, de boosheid, de rouw, de eenzaamheid en het vele geregel. Hoe ga je door, als je wereld op zijn kop staat?

Indringend beschrijft ze ook de juridische nasleep van het ongeval in de Rotterdamse haven. Plotseling zijn naast het rouwproces ook de arbeidsinspectie, de officier van justitie en letselschadeadvocaten in haar leven.

Laura Brugmans deelt haar persoonlijke verhaal om meer aandacht te vragen voor slachtoffers en nabestaanden van dodelijke bedrijfsongevallen. Bovendien wil ze de aandacht voor veiligheid op de werkvloer stimuleren en vergroten. Want jaarlijks komen er in Nederland zo'n tachtig mensen om door een ongeval op het werk.

Met bijdragen van Wim Eshuis, onderzoeker naar gezond en veilig werken, Henk Wimmenhove, teamleider Inspectie SZW en Joost van der Lecq, bestuurder bij FNV Havens.

Specificaties

ISBN13:9789491757136
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:131
Druk:1
Verschijningsdatum:21-1-2015
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Laura Brugmans

Laura Brugmans deelt haar persoonlijke verhaal om meer aandacht te vragen voor slachtoffers en nabestaanden van dodelijke bedrijfsongevallen. Bovendien wil ze de aandacht voor veiligheid op de werkvloer stimuleren en vergroten. Want jaarlijks komen er in Nederland zo’n tachtig mensen om door een ongeval op het werk.

Andere boeken door Laura Brugmans

Inhoudsopgave

En toen ging de bel

-Elk jaar gaat tachtig keer de bel - Wim Eshuis, onderzoeker naar gezond en veilig werken
-Een arbeidsinspecteur aan het werk - Henk Wimmenhove, teamleider Inspectie SZW
-Wat doet de vakbond? - Joost van der Lecq, bestuurder bij FNV Havens
-Ook een jonge jongen - Interview met Violette, moeder van Lorenzo, die op 21 jarige leeftijd omkwam bij een arbeidsongeval
-Workers Memorial Day
-Stichting Arbeidsongevallen

Eindelijk alles afgehandeld

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        En toen ging de bel - De enorme impact van fatale bedrijfsongevallen