Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen ontspannen succesvol

Maak meer impact in minder tijd. Ontdek jouw unieke balans tussen thuis, werk & spiritualiteit

Paperback Nederlands 2020 9789493187078
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Droom jij ervan grootse impact te maken en een ontspannen leven te leiden? Ben jij op zoek naar innerlijke rust? Ervaar je tot nu toe vooral stress en onrust, terwijl je je uiterste best doet om een succesvol leven te leiden? Dan is dit boek jouw kompas naar een leven vol voldoening.

Het is mogelijk om een leven vol vrijheid te leven én bij te dragen aan het geluk van anderen. Waarom zou je hard werken om succesvol te worden? Leer een hele nieuwe manier van succes aantrekken, zonder jezelf een slag in de rondte te werken. Deze manier heet Magisch Leiderschap.

De 10 stappen in dit boek inspireren je tot zelfkennis, geïnspireerde actie en magische impact. Je krijgt in dit boek krachtige tools, zoals doe-, voel- en reflectieopdrachten en gebeden, waarmee jij, net als Daisy, jouw weg terug naar ontspanning vindt. Zo ontdek jij opnieuw wie jij bent en dat wat je te zeggen hebt, waardevol is.

RECENSIE
‘Dit boek vertelt een verhaal dat verteld moet worden. Het verhaal van Daisy en het verhaal van jou en mij. In dit boek laat Daisy zien hoe ook jij het heft in je leven in eigen hand kan nemen. Geniet van dit boek en alles dat het in gang zal zetten.’ - Dolly Heuveling van Beek, inspirerende spreker, droomdoelencoach, ondernemer en auteur

Specificaties

ISBN13:9789493187078
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:4-3-2020
ISSN:

Expertrecensies (1)

In 10 stappen ontspannen succesvol - 'Stimuleert om op zoek te gaan''
Guusje Nagels | 27 april 2020
Wat de meeste mensen is aangeleerd, is dat tijd geld is. Tijd is je meest kostbare bezit, en als drukke professional heb je geen tijd te verliezen. Het gevolg hiervan is dat gejaagd leven voor veel mensen vrijwel de enige manier is om succesvol te blijven.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen ontspannen succesvol