Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen moeiteloos fit en vitaal

Beweeg bewust met Ismakogie en bereik met minimale inspanning je maximale welzijn

Paperback NL 2020 9789493187993
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Wil je slim en moeiteloos bewegen, met als resultaat een ontspannen nek en schouders, een sterke rug, een actieve bekkenbodem of soepele knieën? Houd je niet van krachttraining en wil of kun je niet sporten of fitnessen? Dan is dit boek zeker iets voor jou.

In 10 stappen laat Angelika je ervaren en voelen wat je met onzichtbare spiertraining kunt bereiken. Met de houdings- en bewegingsmethode Ismakogie kun je slim, eenvoudig en moeiteloos fit worden, door bewust te bewegen in je dagelijkse leven. Je hebt niets nodig behalve jezelf en jij bepaalt waar en wanneer je het wilt doen.

Maak kennis met bewust bewegen met Ismakogie. Het gaat bij bewust bewegen om kleine veranderingen die grote en vooral prettige gevolgen kunnen hebben, zoals minder bekkenbodem- en rugproblemen. Daarbij ervaar je ontspanning, krijg je meer energie en een krachtiger uitstraling.

De vele praktijkvoorbeelden van haar cursisten in dit boek bevestigen de geweldige resultaten van deze methode. Inclusief toolkit met oefeningen voor dagelijks gebruik.

OVER DE AUTEUR:
Angelika van der Schilden is docent lichamelijke opvoeding en Ismakogie. Zij geeft lezingen, cursussen, workshops en online trainingen in het Nederlands, Duits en Engels. Haar eigen jarenlange problemen met haar rug en bekkenbodem verdwenen pas toen zij in 2000 Ismakogie ging gebruiken. Ze voelt zich nu fitter dan 20 jaar geleden. Haar missie is om jou ook prettig en comfortabel te laten voelen in je lichaam.

RECENSIE:
‘Dit boek is een aanrader voor iedereen die iets aan zijn conditie wil doen, maar niet de energie heeft om voorgeschreven oefeningen uit te voeren of naar een sportschool te gaan.’
Anna Blokhuis - GZ-psycholoog

Specificaties

ISBN13:9789493187993
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:ExpertBoek
Verschijningsdatum:24-11-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen moeiteloos fit en vitaal