Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De Churchill factor

Hoe één man geschiedenis schreef

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789000343553
Direct te downloaden

Samenvatting

Winston Churchill is een man die larger than life is. Hij heeft er in zijn eentje voor gezorgd dat Engeland, en daarmee Europa en de VS, stand heeft gehouden tegen de nazi’s. Als Churchill er niet was geweest, hadden de nazi’s heel Europa onder de voet kunnen lopen en had de VS nooit de landing op D-Day in Normandië kunnen uitvoeren.

Hij is het levende bewijs dat geschiedenis niet alleen wordt bepaald door economische geldstromen of geografische ligging: af en toe schrijft één man in zijn eentje geschiedenis.

Specificaties

ISBN13:9789000343553
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:456
Druk:1
Verschijningsdatum:9-1-2015
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
De Churchill factor
Jori Ebskamp | 29 april 2015
Er zijn van die mensen die, zonder dat u het waarschijnlijk weet, uw leven dagelijks beïnvloeden. Zo las ik een nieuwsbericht over Jaap Haartsen, die is opgenomen in de Hall of Fame. Jaap Haartsen vond in 1994 Bluetooth uit. Daarmee maakte hij het mogelijk om handsfree te bellen, waardoor ik van menig uur in de file toch effectieve werktijd weet te maken. Bij het lezen van ‘De Churchill Factor’ blijkt ook Winston Churchill – 50 jaar na zijn dood – nog steeds van grote invloed op ons dagelijks leven.
Lees verder
recensie
De Churchill factor
Dharshini Korteland | 25 maart 2015
Ten ere van de vijftigste sterfdag van Winston Churchill wilden Rubert Lancaster van uitgeverij Hodder samen met de Churchill Estate een nieuw boek laten verschijnen over het leven van Winston Churchill. Zij vroegen Boris Johnson, burgermeester van London en groot fan van Churchill, om dit boek te schrijven. Het resultaat: ‘De Churchill Factor: Hoe een man geschiedenis schreef’.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Churchill’s leerling
Bertrand Weegenaar 13 april 2015 Met de regelmaat van de klok verschijnen er biografieën over grote leiders. Maar zeldzaam is dat een modern, gerespecteerd leider een biografie schrijft over zijn held, zijn (leer)meester. Boris Johnson heeft dit gedaan over zijn leermeester Winston Churchill in De Churchill factor (‘Hoe één man geschiedenis schreef’).

Over Boris Johnson

Boris Johnson, de eigenzinnige burgemeester van Londen, heeft een tegendraads boek geschreven over zijn held, en een van de grootste helden van Groot-Brittannië, Churchill - vereerd en verguisd.

Andere boeken door Boris Johnson

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Churchill factor