Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

100% zelfvertrouwen

Hoe raak je het kwijt - hoe krijg je het terug

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789055942862
10
Voormalig top 10Totaal 29 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Zelfvertrouwen, uw geloof in eigen kunnen, is een momentopname. Het laat zich in uw hele lichaam en geest voelen, maar is niet constant. Als het in ruime mate aanwezig is, ziet u zaken in een positief licht en kunt u de hele wereld aan. Als het ontbreekt, bent u angstiger en kwetsbaar, en onderschat u uw eigen vermogens. Gelukkig kunt u uw zelfvertrouwen managen.

Volgens Frank Schaper wordt ieder mens geboren met 100% zelfvertrouwen. Als u op enig moment minder hebt, bent u het dus ergens kwijtgeraakt. Aan de hand van tientallen praktijkvoorbeelden beschrijft hij drie mogelijkheden om uw zelfvertrouwen kwijt te raken, drie manieren om het weer terug te krijgen en drie manieren om het te onderhouden. Een inspirerend boek en een must voor iedereen die zijn of haar zelfvertrouwen wil verhogen of een ander daarbij wil helpen.

Specificaties

ISBN13:9789055942862
Trefwoorden:zelfvertrouwen
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:127
Uitgever:Scriptum
Druk:1
Verschijningsdatum:14-11-2012
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
100% zelfvertrouwen
Bertine Zoon | 4 maart 2013
Het uitgangspunt van het boekje '100% zelfvertrouwen, hoe raak je het kwijt, hoe krijg je het terug' is dat ieder mens over een grote dosis zelfvertrouwen kan beschikken. We worden namelijk allemaal met 100% zelfvertrouwen geboren volgens schrijver Frank Schaper. Maar wellicht bent u in de loop van de jaren wat aan vertrouwen in uzelf kwijt geraakt. U kunt het echter terugpakken en verder onderhouden. Hoe u dat doet maakt Lanting duidelijk aan de hand van praktische en herkenbare verhalen uit zijn eigen praktijk en uit de sportwereld.
Lees verder

Lezersrecensies

4.6 van de 5
5 stemmen
4
0
1
0
0

Over Frank Schaper

Frank Schaper, geboren in Hoorn in 1958, studeerde cum laude af aan de Technische Universiteit Delft als ingenieur Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek. Hij werkte bij McDonnell Douglas in Amerika en bij de KLM in tal van managementfuncties. Schaper nam in 2001 ontslag en is sindsdien zelfstandig auteur/personal coach/trainer/consultant. In 1992 vond hij een nieuwe kaartprojectie en de perfect ronde NIKE-voetbal uit. Bovendien was hij in 2005 de maker en co-presentator van het KRO-televisieprogramma De Nationale Karaktertest. Schaper is gespecialiseerd in de thema's karakter (het Enneagram), levensfasen, stress, burnout en leiderschap, waar hij inmiddels vier boeken over heeft geschreven.

Andere boeken door Frank Schaper

Inhoudsopgave

Inleiding

Deel 1 Kwijtgeraakt
Deel 2 Terugkrijgen
Deel 3 Onderhouden
Deel 4 100%

Werkblad
Bronnen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        100% zelfvertrouwen