Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

TopTrends voor ondernemers

Van trend naar toepassing (PDF download)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2017 9789089653642
1
Voormalig Nr. 1Totaal 21 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

De wereld verandert. Maar wat gaat de toekomst brengen en hoe bepaalt dat je business? Wat verwachten klanten van je, nu ze 24/7 online zijn? Hoe kun je profiteren van duurzame vernieuwing? Hoe gebruik je de kracht van online platformen om je klanten te bereiken? En hoe kun je je bedrijf laten groeien zonder mensen aan te nemen? Dát zijn vragen waar ondernemers juist nu het antwoord op zoeken.

In dit boek zet Willem Overbosch tien toptrends voor je op een rij. Inspirerend, energiek en overtuigend. Trends die iedere ondernemer raken, die gaan over groeien en nieuwe business ontwikkelen. Trends waar je direct je voordeel mee doet, omdat ze – terwijl je dit leest – al spelen. Hij laat bovendien zien hoe je deze trends in je eigen praktijk toepast. Experimenteer, verander, vernieuw – en begin daar vandaag nog mee!

Duurzaam gedrukt op papier van landbouwafval

'Willem Overbosch beschrijft de belangrijkste businesstrends van dit moment. Maar daar stopt hij gelukkig niet, want de crux is … aan de slag gaan! Met dit boek geeft hij je concrete handvatten om te werken aan de toekomst van je bedrijf.' - Rens de Jong – spreker, dagvoorzitter en presentator bij BNR en RTL Z

'Ondernemen doe je nooit alleen. Dat doe je samen met je team, je leveranciers en je klanten. Willem Overbosch daagt je uit tot het zetten van een volgende stap. Blijf in beweging: daar gaat het om.' - Michaël van Straalen – voorzitter MKB-Nederland

'Mr. MKB Willem Overbosch geeft een heerlijke spoedcursus nieuwe economie, met tips over de disruptive online wereld. Hij vertaalt trends van macro naar micro. Praktisch en noodzakelijk leesvoer!' - Martijn Bos – CEO Boska Cheesewares

Specificaties

ISBN13:9789089653642
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:208
Druk:1
Verschijningsdatum:25-9-2017
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Expertrecensies (3)

TopTrends voor ondernemers - 'Biedt kansen'
Dennis van Houts | 16 april 2018
Het ondernemerschap is niet altijd gemakkelijk. Zeker als je zoveel mogelijk zelf wil doen gaat er ontzettend veel tijd zitten in alle activiteiten van je onderneming. Zie dan nog maar eens tijd te hebben om de markt in de gaten te houden en trends te spotten!
Lees verder
TopTrends voor ondernemers - 'Een praktisch overzicht'
Pieter Paul Verheggen | 10 november 2017
Als je je als schrijver een jaar op zolder opsluit om een boek te schrijven over trends, loop je in de huidige tijd het risico dat als je boek af is, de trends alweer achterhaald zijn. Voor het boek TopTrends voor ondernemers nam Willem Overbosch dit risico.
Lees verder
TopTrends voor ondernemers - Een visionair beeld
Ment Kuiper | 28 september 2017
Trends, het blijft een thema dat onze aandacht trekt. Het is ook een onderwerp waarvan je kunt zeggen dat de inhoud van een boek over trends is verouderd zodra het is gedrukt.
Lees verder

Lezersrecensies

4.6 van de 5
25 stemmen
20
2
2
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (3)

interview
Willem 'Toptrends' Overbosch in gesprek met Jelle Drijver
Jelle Drijver 23 februari 2018 Top Trends voor ondernemers! Het boek geschreven door Willem Overbosch in samenwerking met diverse interessante ondernemers. Jelle Drijver sprak hem in zijn eigen café de zaak (bij hem op de zaak).
interview
Willem Overbosch: ‘Zorg dat je op de top van de trendgolven zit’
Ronald Buitenhuis 17 november 2017 De wereld is veranderd. Ondernemers moeten aan de slag met die veranderende wereld. ‘En dat doen ze nog volstrekt onvoldoende’, stelt rasondernemer Willem Overbosch in zijn nieuwe boek TopTrends voor ondernemers. Daarin zet hij aan de hand van drie megatrends, tien toptrends op een rij en laat hij zien hoe je die trends in je voordeel kunt laten werken.

Over Willem Overbosch

Na een studie Economie aan de Universiteit Maastricht ging Willem Overbosch (1973) als managementtrainee aan de slag bij ExxonMobil. Na enkele jaren verliet hij het bedrijf om een jaar door Australië en Nieuw-Zeeland te reizen. Terug in Nederland ging hij in 2001 bij het kleine, maar zeer innovatieve IT-bedrijf Informore werken. In 2003 lonkte het ondernemerschap. Als startende ondernemer zat Willem met veel vragen waarop hij niet makkelijk een antwoord kon vinden. Hij zag een gat in de markt en richtte in 2005 MKB Servicedesk op, een platform waar ondernemers antwoord kunnen vinden op al hun vragen: van personeel, financiering en juridische zaken tot online ondernemen. Hij bouwde MKB Servicedesk in tien jaar tijd uit tot een toonaangevend online ondernemersplatform. In 2013 nam hij ondernemersplatform De Zaak over. Vervolgens werd speciaal voor de zelfstandige professionals het platform ZZP Servicedesk opgericht. De rode draad in de carrière van Overbosch is dat hij zich inzet om anderen in beweging te krijgen. Hij inspireert mensen om het ondernemersavontuur aan te gaan en zo snel mogelijk doelen te bereiken. Hij spreekt graag over de kansen die hij ziet en laat anderen leren van zijn fouten. ‘Iedereen elke dag een beetje ondernemender maken’ is zijn credo. Overbosch zit altijd vol energie en ideeën om ondernemerschap actief te stimuleren. Dit doet hij door het geven van lezingen, trainingen en workshops. Zijn presentaties zijn interactief en hij gaat de dialoog met de zaal aan. Als spreker is hij breed inzetbaar. Hij is als expert op het gebied van ondernemerschap en bedrijfsvoering regelmatig te horen in het radioprogramma ‘BNR zakendoen met...’ en te zien bij ‘RTL Z in Zaken’ met zijn rubriek Rondje van de Zaak, waarin hij actuele vragen over ondernemerschap beantwoordt. Als je vragen hebt of geïnteresseerd bent in een workshop Toptrends, kun je Willem bereiken op 06-41050958 of contact@willemoverbosch.nl

Andere boeken door Willem Overbosch

Inhoudsopgave

Toptrends. voor jou, als ondernemer. 6
Toptrends – en waarom je er als ondernemer álles over wilt weten 9

Deel 1 De wereld verandert, verander jij mee? 20
Interview met Richard en Lieke Lamb 24

Toptrend 1 Digitale generatie en screenagers 27
De consument is online – altijd en overal
Interview met rené Boender en Jos Ahlers 39

Toptrend 2 De realtime revolutie 43
Overal en altijd van alles op de hoogte

Toptrend 3 De platformeconomie 57
Vraag en aanbod bij elkaar gebracht
Interview met Martijn Arets 61

Deel 2 Innovatie, duurzaamheid, sociale vernieuwing 70
Interview met patrick van der pijl 74

Toptrend 4 Groei door duurzame vernieuwing 79
Alle stappen helpen
Interview met patrick van Weerelt 83

Toptrend 5 Robotisering 97
Er is altijd werk
Interview met Alexander Wijninga 106

Toptrend 6 de opkomst van de digital Business nomad 111
Als er maar wifi is
Interview met esther Jacobs 121

Deel 3 ondernemen in Society 3.0 124
Interview met ronald van den Hoff 130

Toptrend 7 iPublish 135
Over de kracht van storytelling
Interview met Cor Hospes 139

Toptrend 8 Blurring in business 149
Aandacht voor elkaar
Interview met Leen Zevenbergen 157

Toptrend 9 Abonnementisering 161
De stap naar ‘as-a-service’
Interview met Céline doornink en Kristel Kuit 167

Toptrend 10 Van internationaal naar hyperlokaal 171
Terug naar het vertrouwde

Deel 4 Doen 184
Trends toepassen. Zo doe je dat! 186
door Chantal Verweij – inspiratiebrigade.nl

Nawoord 204
Over de auteur 206
Bronnen 207

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        TopTrends voor ondernemers