Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Over goede voornemens

Goede voornemens maken en houden

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789463192453
Direct te downloaden

Samenvatting

Zijn goede voornemens gedoemd om te mislukken? Moeten we onszelf de teleurstelling besparen en gewoon doorgaan met dat wat we al doen? Nou, niet helemaal. De reden dat veel van deze goede voornemens sneuvelen ligt namelijk in onszelf.

We stellen zélf onze goede voornemens op, zijn zélf verantwoordelijk voor de uitvoering ervan en zijn zélf ook degenen die zich er wel of niet aan houden. Het goede nieuws is dan ook dat we onze succeskansen zélf in de hand hebben.

En hoewel wilskracht daar een belangrijke rol in speelt, is er meer nodig dan alleen koude, pure zelfdiscipline. Willen we onze goede voornemens écht halen, dan zullen we ook aan onze techniek moeten werken.

Specificaties

ISBN13:9789463192453
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:102
Uitgever:Scriptum
Druk:1
Verschijningsdatum:16-12-2021
ISSN:

Expertrecensies (1)

Over goede voornemens - ‘Een mooi boekje’
Jan Hoogstra | 13 januari 2022
Elk jaar hebben veel mensen ze: goede voornemens. En na drie weken vervallen we meestal weer in de oude gewoontes en zijn de goede voornemens als sneeuw voor de zon verdwenen. Om je te helpen heeft Edwin Zasada ‘Over goede voornemens - Hoe je doelen stelt en haalt’ geschreven.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Interviews en artikelen (1)

preview
Over goede voornemens - Goede voornemens maken en houden
Edwin Zasada 3 januari 2022 Een nieuw jaar, vol goede voornemens. Maar hoe houd je je eraan? Edwin Zasada, auteur van het monumentale 'Over Wilskracht', schreef 'Over goede voornemens': Een nieuw boek over hoe je goede voornemens omzet in resultaat. In dit artikel deelt hij een van zijn technieken.

Over Edwin Zasada

Edwin Zasada (1985) volgde de militair-wetenschappelijke opleiding Krijgswetenschappen aan de Koninklijke Militaire Academie. Tijdens zijn loopbaan als officier bij de pantserinfanterie rondde hij in de avonduren zowel een master Strategic Human Resource Management als een master Business Process Management & IT af. Naast zijn werk verrichtte hij als zzp’er coachingswerkzaamheden, waarna hij de overstap naar de retail sector maakte. Daar vervulde hij verschillende leidinggevende functies voordat hij als  zelfstandig human performance specialist actief werd.

Andere boeken door Edwin Zasada

Inhoudsopgave

Op reis 7

Een bestemming bepalen 23
De route plannen 53
Voorbereidingen treffen 75
Tips voor onderweg 89
Aangekomen op je bestemming 99

Nawoord 101

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Over goede voornemens