Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Grip op je aandacht

49 tips voor meer concentratie en focus (Wetenschappelijk én superpraktisch)

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789492493910
Direct te downloaden

Samenvatting

Hoogleraar cognitieve psychologie Stefan van der Stigchel deelt de 49 beste tips om je optimaal te concentreren. Hij baseert zich op wetenschappelijk onderzoek en maakt korte metten met concentratiemythes.

Hij begint bij de basics: de ideale dagindeling, het bereiken van flow en hoe je echt je batterij oplaadt tijdens een pauze. Heb je dat door, dan kun je je concentratie gaan optimaliseren: hoe het beste om te gaan met sociale media, de juiste cafeïne-strategie en hoe je bepaalde taken goed kunt combineren. Bovendien zijn er specifieke tips voor op kantoor en slimme trucs voor als je de aandacht van je publiek wilt vasthouden. Kortom: met dit boek krijg je eindelijk grip op je aandacht.

Specificaties

ISBN13:9789492493910
Trefwoorden:aandacht, concentratie
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:184
Druk:1
Verschijningsdatum:22-5-2020
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

4.6 van de 5
13 stemmen
9
3
1
0
0

Interviews en artikelen (1)

column
Stefan van der Stigchel - Mentaal herstarten na je coronadip
Stefan van der Stigchel 13 juli 2020 Door de Coronacrisis gaan veel bedrijven momenteel door een zware tijd. Maar ook voor veel individuen eist het zijn tol. Als we onze kenniseconomie op een duurzame manier terug willen brengen naar het oude niveau, moeten we het bespreekbaar maken dat mensen mentaal even op kunnen zijn.

Over Stefan van der Stigchel

Stefan van der Stigchel is hoogleraar Cognitieve Psychologie aan de afdeling Experimentele Psychologie van de Universiteit Utrecht. Ook is hij hoofdonderzoeker van de onderzoeksgroep AttentionLab. Hij is is auteur van de boeken Zo werkt aandacht, Concentratie en Grip op je aandacht. Zijn werk werd in vele landen vertaald en in het Engels uitgegeven door MIT Press.

Andere boeken door Stefan van der Stigchel

Over Lotte Elbrink

Lotte Elbrink is journalist voor BNR Nieuwsradio en schreef onder andere voor Management Team en De Ondernemer. Samen met Stefan van der Stigchel schreef ze Grip op je aandacht: 49 tips voor meer concentratie en focus.

Andere boeken door Lotte Elbrink

Inhoudsopgave

Inleiding

I: De basics
II: De Boosters
III: De werkvloer
IV: De aabndachtstrekkers

Nawoord
Noten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Grip op je aandacht