Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

12 Disciplines of Leadership Excellence

How Leaders Achieve Sustainable High Performance

Gebonden Engels 2013 9780071809467
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

In '12 Disciplines of Leadership Excellence' krijgt u simpele goed te volgen principes die u kunt gebruiken om uw organisatie duurzaam te verbeteren.
De auteurs gaan uit van de maakbare leider, en laten zien hoe u daaraan kunt werken. U krijgt in beeld wat u moet veranderen om een betere leider te worden. Het gaat om disciplines als creativiteit, karakter, vechtlust, control en helderheid, allemaal zaken waarover u in dit boek handreikingen krijgt.

Specificaties

ISBN13:9780071809467
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:204
Uitgever:McGraw-Hill
Druk:1
Verschijningsdatum:25-5-2013
Hoofdrubriek:Leiderschap

Expertrecensies (1)

12 Disciplines of Leadership Excellence
Maarten Fijnaut | 31 juli 2013
Brian Tracy en Peter Chee leggen het na jaren zakelijk succes nog eens duidelijk uit in '12 disciplines of leadership excellence'. Wat maakt een bedrijf zeer succesvol en vooral, wat moet gebeuren om binnen de eigen organisatie deze winnende disciplines door te voeren? Net als vele andere boeken van Amerikaanse 'succes-auteurs' bevat dit boek weer enorm veel open deuren. De manier waarop het boek is samengesteld is echter een verademing.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Brian Tracy

Brian Tracy is één van Amerika's beste zakelijke sprekers, een schrijver van bestsellers en een van de beste adviseurs en trainers ter wereld op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hij bereikt elk jaar 250.000 mensen met onderwerpen die variëren van persoonlijk succes en leiderschap tot effectief management, creativiteit en verkoop. Hij heeft meer dan vijfenveertig boeken geschreven en meer dan driehonderdvijftig educatieve audio- en videoprogramma's ontwikkeld. Veel van Brians werk is vertaald en wordt in tweeënvijftig landen gebruikt. Hij is samen met Campbell Fraser co-auteur van het 'Advanced coaching and mentoring'-programma en het 'Coaching excellence'- programma. Brian heeft meer dan 1000 bedrijven geadviseerd, waaronder IBM, McDonnell Douglas en de Million Dollar Round Table. Hij heeft persoonlijk meer dan twee miljoen mensen getraind. Zijn ideeën zijn bewezen, praktisch en werken snel. Zijn lezers, seminardeelnemers en coachingcliënten leren een reeks van technieken en strategieën die ze onmiddellijk in praktijk kunnen brengen om betere resultaten te behalen in hun leven en in hun carrière.

Andere boeken door Brian Tracy

Inhoudsopgave

Introduction

1: The Discipline of Leadership Excellence
2: The Discipline of Clarity
3: The Discipline of Control
4: The Discipline of Character
5: The Discipline of Competence
6: The Discipline of Competitiveness
7: The Discipline of Creativity
8: The Discipline of Courage
9: The Discipline of Caring About People
10: The Discipline of Change Management
11: The Discipline of Concentration
12: The Discipline of Personal Excellence

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        12 Disciplines of Leadership Excellence