Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Hoofdstukken Personen-, Familie- en Erfrecht

Paperback Nederlands 2024 9789013168730
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Nog niet verschenen, verwacht op 16‑07‑2024

Samenvatting

Deze geheel vernieuwde uitgave laat de lezer op een heldere manier kennismaken met het personen-, familie- en erfrecht. Toegankelijk, overzichtelijk en uiterst informatief: een ideale introductie met het rechtsgebied voor zowel student als professional.

Deze 4e druk van Hoofdstukken Personen-, Familie- en Erfrecht vormt wederom de meest complete en toegankelijke kennismaking tot het personen-, familie- en erfrecht. De opzet van de titel helpt de lezer dit rechtsgebied langs de gehele breedte te doorgronden. Alle belangrijke onderwerpen binnen het personen-, familie- en erfrecht komen aan bod middels bondige teksten. De wet- en regelgeving komt direct tot leven doordat elk onderwerp steevast uitmondt in een praktische casus. Op deze manier kunt u gemakkelijk toetsen of u de behandelde materie daadwerkelijk onder de knie heeft.

Deze herziene 4e editie is volledig bijgewerkt naar de meest recente ontwikkelingen binnen het personen-, familie-, en erfrecht. Diverse belangrijke ontwikkelingen hebben hun weg gevonden in deze druk, waaronder de inwerkingtreding van de Wet herziening partneralimentatie per 1 januari 2020, die belangrijke gevolgen had voor de alimentatietermijn. Ook wordt het “skypestatement” dat sinds de Corona-crisis aan de orde is niet achterwege gelaten.

Hoofdstukken Personen-, Familie- en Erfrecht is volledig up-to-date met de actuele stand van zaken in wet- en regelgeving. Het toegankelijke en complete karakter blijft echter geheel overeind. De titel weet hiermee zowel student als praktijkjurist op boeiende wijze te introduceren met dit dynamische rechtsgebied.

Specificaties

ISBN13:9789013168730
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:5
Verschijningsdatum:16-7-2024
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Over Tea Mellema-Kranenburg

Tea Mellema-Kranenburg (1955) maakt deel uit van de Commissie Erfrecht van de Notariële Beroepsorganisatie, thans als voorzitter. Zij is redacteur onder meer van het Tijdschrift Erfrecht en Juridische berichten voor het Notariaat.

Andere boeken door Tea Mellema-Kranenburg

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoofdstukken Personen-, Familie- en Erfrecht