Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Minder druk

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789021572178
Direct te downloaden

Samenvatting

Hoe reageer jij op stress? Iedereen reageert anders op stress. In Minder druk van Carien Karsten ontdek je welk stresstype jij bent en welke valkuilen daarbij horen. Als je die eenmaal herkent, is het makkelijker om te voorkomen dat je burn-out raakt. Dankzij praktijkvoorbeelden, concrete tips en ervaringsverhalen leer je wat je kunt doen bij drukte, stress, overspannenheid, depressie en burn-out.

Je bent niet de enige. Maar liefst driekwart van de Millenials en Generatie Z kampt met stress, depressie en burn-outklachten. Dat komt vaak door een hoge prestatiedruk, sociale media, studieschulden en aan het perfecte plaatje willen voldoen.

Herstellen van een burn-out. Als je weet wat je wilt met je leven, kan dat je behoeden voor een burn-out. Dan krijg je meer energie, voel je je beter in je vel zitten en kun je beter met tegenslagen en frustraties omgaan. De behoefte aan afleiding is minder en je kunt makkelijker focussen op dingen die er voor jou echt toe doen. Mocht je burn-out zijn geraakt dan is het ook zo dat je weer herstelt door te voelen waar je echt warm voor loopt. Zo’n situatie kan er juist voor zorgen dat je meer in contact komt te staan met jezelf en jouw drijfveren in het leven.

‘Millenials worstelen nogal veel met zichzelf. Het is de groep waarbij de meeste burn-out voorkomt. We zijn steeds op zoek naar korte piekervaringen. Dat kan dodelijk vermoeiend zijn.’ – Eric, 23 jaar

Specificaties

ISBN13:9789021572178
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:185
Verschijningsdatum:7-5-2019
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Minder druk