Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Badass Habits

Adviezen om je voornemens om te zetten in goede gewoonten

Gebonden Nederlands 2022 9789022596944
Nog niet verschenen, verwacht op 17‑08‑2022
18,99

Samenvatting

Het nieuwste boek van deze #1 New York Times-bestsellerauteur: leer hoe je goede voornemens daadwerkelijk kunt omzetten in actie

We hebben allemaal wel goede voornemens of bepaalde gewoonten die we willen afleren. Maar mensen houden niet van verandering en daarom is stoppen met een slechte gewoonte of beginnen met iets nieuws zo ingewikkeld.

Jen Sincero ontleedt op heldere en geestige manier hoe het komt dat we nog steeds niet elke dag flossen of niet kunnen stoppen met roken. Maar het gaat verder dan dat: ze leert ook dat het aanleren van gezonde gewoonten te maken heeft met je grenzen duidelijk aangeven en nee zeggen. En ze laat zien wat gewoonten te maken hebben met onze verlangens, onze overtuigingen en onze angsten.

Badass habits leert je hoe je je brein kunt trainen het beste uit jezelf te halen, en bevat een stapsgewijze 21-daagse handleiding voor het stoppen met gewoonten die slecht voor je zijn en voor het ontwikkelen van gewoonten die belangrijk voor je zijn. Of het nou gaat om meer sporten, gezonder eten, meer aandacht hebben voor je kinderen, vaker nee zeggen of het stoppen van negatieve gedachten.

Specificaties

ISBN13:9789022596944
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:240
Uitgever:De Boekerij
Druk:1
Verschijningsdatum:17-8-2022
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Over Jen Sincero

Jen Sincero (1965) is een bestsellerauteur en succescoach die talloze mensen over de hele wereld heeft geholpen om hun leven te transformeren. In 2011 verkocht ze haar huis in Californië om de wereld over te reizen en zoveel mogelijk mensen aan te moedigen het beste uit hun leven te halen.

Andere boeken door Jen Sincero

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Badass Habits