Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Persoonsgericht en waarderend trainen

7V’s voor inspiratie en houvast

Paperback Nederlands 2022 9789024429196
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑04‑2022
27,50

Samenvatting

Een boek boordevol praktische tools en theoretische verdieping voor trainers die hun vakmanschap willen vergroten.

Door de toenemende diversiteit en voortdurende veranderingen in onze maatschappij en organisaties, wordt er steeds meer maatwerk van trainers gevraagd. Dit boek geeft je met behulp van de 7V’s (verkennen, verrassen/verbeelden, verdiepen, verbreden, verankeren, vieren en verrijken.) theoretische én praktische handvatten waarmee je je eigen professionaliteit als trainer kunt versterken. Alle aspecten van het trainersvak komen daarbij aan bod, zoals je eigen professioneel handelen als trainer, soorten werkvormen, de invloed van groepsdynamica en de rol van de (organisatie)context.

De praktische tools bieden verdiepende reflectievragen en verrassende werkvormen die je meteen in de praktijk kunt uitproberen. Zo vergroot je het leerplezier en verbeter je de leerresultaten van je deelnemers én van jezelf!

De 7V’s zijn geïnspireerd op het theoretisch model van Appreciative Inquiry, oftewel waarderend onderzoek. Door Persoonsgericht en waarderend te trainen focus je niet op problemen, of tekorten aan vaardigheden, maar bouw je voort op talenten, kwaliteiten en drijfveren. Creëer ook een rijke, inclusieve leeromgeving met de 7V’S!

Specificaties

ISBN13:9789024429196
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:1-4-2022
Hoofdrubriek:Leiderschap

Over Wiepke de Heij

Wiepke de Heij is opleider, trainer, supervisor en eigenaar van bureau De Witte en de Zwarte Zwaan. Met haar warme en persoonlijke benadering traint zij al vele jaren in verschillende sectoren zoals de financiële dienstverlening, IT, overheid, onderwijs en (jeugd)zorg. Ze ontwikkelde de vernieuwende trainersopleiding ‘Persoonsgericht en waarderend trainen’ die zij met visie en passie samen met haar team vormgeeft.

Andere boeken door Wiepke de Heij

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Persoonsgericht en waarderend trainen